Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 21.202
- 18.212
- 1.998
@Onur Kosar Tebrik ederim adaş. Lakin sevincin kursaginda kalabilir. Dikkat et. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Onur Kosar Tebrik ederim adaş. Lakin sevincin kursaginda kalabilir. Dikkat et.![]()
ESC moderatörlüğüne başka talip yoksa ben devam edebilirimESC moderatörlüğüm bugün itibariyle bitmiştir. Üç yarışma ile ESC tarihinde yer aldım. Bu kadar yeter![]()
ESC moderatörlüğüm bugün itibariyle bitmiştir. Üç yarışma ile ESC tarihinde yer aldım. Bu kadar yeter![]()
117 konseptsiz olacaksa kabulESC moderatörlüğüne başka talip yoksa ben devam edebilirim![]()
Şimdi ben tam olarak kaçıncı oldum ? İlk 3 harici 1. mi yoksa ilk 3 dahil 3. mü ?
Sen puanları falan nasıl topluyorsun ?ESC moderatörlüğüm bugün itibariyle bitmiştir. Üç yarışma ile ESC tarihinde yer aldım. Bu kadar yeter![]()
Anket yapalım, demokratik bi topluluğuz (@Keramettin TANRIVERDİ ne derse o olur) gsc ailesine soralım117 konseptsiz olacaksa kabul![]()
Excel kullanmış olsa gerekSen puanları falan nasıl topluyorsun ?
Var yav benim 10 puan eksik ama canı sağ olsun teşekkür ederiz@Tahir Mahir Koç Abim saka maka emegine saglik.
Lakin puanlamada bi hata ortaya cikarsa dalga gectim diye bela okuma lutfen.![]()
Şu bizim kullandığımız makrolu excel'i mi yoksa dümdük excel mi ?Excel kullanmış olsa gerek
Makrolu olanı bilmiyorum abi, formatı benden aldı benimki dümdük excelŞu bizim kullandığımız makrolu excel'i mi yoksa dümdük excel mi ?
Onu bana bi atabilir misin?Yav bizim esc programı var onu niye kullanmıyorsunuz artık, pratikçe 1,5 saatte falan halledilecek işi uzatmıyorsunuz inş.