Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.567
- 12.548
- 2.868
benim sarki 2-10 p anca alır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim şarkımı geri çevirdi bu yüzden* Yarışmada bir şarkıcı veya grubun birden fazla parçası yer alamayacaktır.
yine skandal
sırf bu madde yüzünden katılmadım ben yarışmaya* Yarışmada bir şarkıcı veya grubun birden fazla parçası yer alamayacaktır.
yine skandal
Reis sen düzenle bari diğerini de katılıp 1. olayım yineHaydaaaa
117'yi ben düzenlerim belkiReis sen düzenle bari diğerini de katılıp 1. olayım yine
Tagım ve layklarım hala gelmedi bu arada![]()
Alt altalar birde listede
Kafası karışmış sanırım.
Ben Madonna ile katılacaktım yasaklı listede var diye seçmedik. Gittik başka birini seçtik. Bu nedir ? Yarışma baştan inanılmaz skandallar ile başladı. Bence geç olmadan yönetimin müdahale etmesi gerekiyor.la isla bonita farklı versiyonu ile 1. olmamismiydi ¡¡
alizee ile
Evet, La isla bonita farklı bi sanatçı ile yasaklı listesinde ama sanatçı farklı o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum abila isla bonita farklı versiyonu ile 1. olmamismiydi ¡¡
alizee ile
yok sayilmiyor diye biliyorum benEvet, La isla bonita farklı bi sanatçı ile yasaklı listesinde ama sanatçı farklı o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum abi
zahid bizi tan eyleme adli parcam katildigi icin daha once benden yeni sarki istemiştin hatırlarsanBu kadar yerli şarkı beklemiyordum ben türkçe şarkılar yaptığımda herkes havuz çok dar diyip duruyodu![]()
Hatırlıyorum abi, bu tarz bi skandala meydan vermeyelim diye uğraştım ben dezahid bizi tan eyleme adli parcam katildigi icin daha once benden yeni sarki istemiştin hatırlarsan