- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
@Tahir Mahir Koç küme düşenleri alacak mısın yoksa bu yarışmada herkes serbest mi?
Herkes katılabilir. Bir sınırlama yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Tahir Mahir Koç küme düşenleri alacak mısın yoksa bu yarışmada herkes serbest mi?
Tek küme düşenler biz olduk o zaman 115te yarışamadık bu yarışmada da geçerli olmalı bence 115 yapılırken 30 puan altı alanlar 116ya katılamayacak dendiHerkes katılabilir. Bir sınırlama yok.
Tek küme düşenler biz olduk o zaman 115te yarışamadık bu yarışmada da geçerli olmalı bence 115 yapılırken 30 puan altı alanlar 116ya katılamayacak dendi![]()
* Seçilen şarkı 1989 yılı ve öncesinde kaydedilmiş, yayınlanmış olacak.
Yayınlanmış mı yayınlanmamış mı
Benden yaşlı olan şarkılarla katılmayi bilemedim. Repertuvar pek genis degil okadarSanki o tarihten sonraki sarkilara yonlensek daha akillica olur
Kendi doğduğu yıl sanırım 89.Yayınlanmış mı yayınlanmamış mı
Benden yaşlı olan şarkılarla katılmayi bilemedim. Repertuvar pek genis degil okadarSanki o tarihten sonraki sarkilara yonlensek daha akillica olur
Kendi doğduğu yıl sanırım 89.
Bende önce benden sonra diye bir konsept düşünmüş sanırım zat-ı muhterem ve hatta haşmetmeaplarımız
Kume dustugum icin KATILMIYORUM
Seni bu forumda kume dusurenler bize neler yapmaz abi