- 18 Temmuz 2009
- 82.056
- 239.678
- 5.263
Bahri'yi niye sinirlendirdiniz olm sonra bana çatıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı sorunu yaşıyorum millete sinirleniyor bize patlıyor çözemedim ben bu işi. Git sinirlendiğin adama ne diyeceksen de dün şarkımı yolladığım mesaja allah belanı versin diye dönüş yaptı.Bahri'yi niye sinirlendirdiniz olm sonra bana çatıyor.
MK yı daha yeni tanıyorsun anlaşılan.Bu nasıl organizatör kardeşim. Adama şarkıyı atıyoruz, şarkın uygun veya kural dışı filan diye geri dönüş bile yapmıyor. Like atıyor sadece. Onu da 38484838438 saat sonra filan. Akşam mesaj attım sabah like ile geri dönüş aldım. Yine mesaj yolladım, adam hala ortada yok. Yarışma bitince döner herhalde.
Kimler katılıyor, katılanlardan kimler şarkılarını yollamış filan anasayfada hiçbir bilgi yoktu dün.
GSC tarihindeki en kötü Eurovision'u düzenledin bile abi ki daha yarışma bitmedi. Bakalım daha neler başımıza gelecek.
Seni seviyoruz ama yanlış anlama. Şimdi bana da bela okursun filan, tedbir alayım dedim.![]()
like demek sorun yok demek iste adam yogun 2 kelime yerine 1 smiley ile isini görmüş!Bu nasıl organizatör kardeşim. Adama şarkıyı atıyoruz, şarkın uygun veya kural dışı filan diye geri dönüş bile yapmıyor. Like atıyor sadece. Onu da 38484838438 saat sonra filan. Akşam mesaj attım sabah like ile geri dönüş aldım. Yine mesaj yolladım, adam hala ortada yok. Yarışma bitince döner herhalde.
Kimler katılıyor, katılanlardan kimler şarkılarını yollamış filan anasayfada hiçbir bilgi yoktu dün.
GSC tarihindeki en kötü Eurovision'u düzenledin bile abi ki daha yarışma bitmedi. Bakalım daha neler başımıza gelecek.
Seni seviyoruz ama yanlış anlama. Şimdi bana da bela okursun filan, tedbir alayım dedim.![]()
Senin avatarının ayrı yarışmanın ayrı allah belasını versin!!!Her şeye tek tek cevap veremeyeceğim Allah belanızı versin demem yeterlidir.
ulan 2 sene sonra bir yarışma düzenleyelim dedik, başlığı açtığımdan beri beni gerdiniz. Yazalım deyip 24 saatte şarkı atmayanlar. Beni yaz sonradan ben vazgeçtim diyenler. 3 kişi vazgeçti ikisi geri döndü.
Ben bu foruma üye olduğumdan beri gördüğüm en güzel yarışmayı @Emrah Yıldırım yaptı ben onu gördüm. Daha iyileri belki olmuştur. Hem de admin. Kendi karar versin tamam mı devam mı devam edelimmi? Eğer tamamsa Emrah müsade et harakiriyi ben yapayım konuyu ben sileyim. Onurumuzla kenara çekilmeyi biliriz
Biz seni germiyoruz ki sen geriyorsun herkesi. Gergin TMK.Her şeye tek tek cevap veremeyeceğim Allah belanızı versin demem yeterlidir.
ulan 2 sene sonra bir yarışma düzenleyelim dedik, başlığı açtığımdan beri beni gerdiniz. Yazalım deyip 24 saatte şarkı atmayanlar. Beni yaz sonradan ben vazgeçtim diyenler. 3 kişi vazgeçti ikisi geri döndü.
Ben bu foruma üye olduğumdan beri gördüğüm en güzel yarışmayı @Emrah Yıldırım yaptı ben onu gördüm. Daha iyileri belki olmuştur. Hem de admin. Kendi karar versin tamam mı devam mı devam edelimmi? Eğer tamamsa Emrah müsade et harakiriyi ben yapayım konuyu ben sileyim. Onurumuzla kenara çekilmeyi biliriz
Ugur dayi zabaha kadar arkandayiz. TMK yi kudurtman bizi sonsuz zevklendirecektir.İTLİK YAPİP MAHOYU KUDURTMAYA DEVAM DİYEN KAC KİSİYİZ
ub.mesaji
Hep beraber bakırköye kaldiracagizUgur dayi zabaha kadar arkandayiz. TMK yi kudurtman bizi sonsuz zevklendirecektir.
Elime düştünüz. Sokağa çıkma yasağı var! Bahaneniz kalmadı. İnsan olun insan gibi zamanında puanlarınızı atın; hadi ben lotr a devam edeyim ara verdiydim!
BJ' ye puan veriyor muyuz ne oldu?
Puanlama ne zamana kadar?
pislik yapma olmElime düştünüz. Sokağa çıkma yasağı var! Bahaneniz kalmadı. İnsan olun insan gibi zamanında puanlarınızı atın; hadi ben lotr a devam edeyim ara verdiydim!
pislik yapma olm
puanlama için son gönderim saat kaç
Puanlama ne zamana kadar?
şarkıları dinliyorum bahoYarın 16.00