Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
ben de fruscianteyle can çekişmiştim can gox diye bi herif geçmişti
uğur dayımı çok iyi anlıyorum
uğur dayımı çok iyi anlıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav olsan ne olur Sayin Cund, yine kume duseceksin zaten.![]()
Bi sonraki yarismanin konsepti TSM renktas.Bir dahakine konseptsiz şartsız şurtsuz bir yarışma bekliyoruz allah aşkına
2 puan almışın 2'sini de ben verdim ahbab 0 çekmekten kurtardım hadi iyisinBiri 12 verse bile dipten çıkamıyorum![]()
Teşekkür ederim abi, sen de olmasan2 puan almışın 2'sini de ben verdim ahbab 0 çekmekten kurtardım hadi iyisin![]()
Bi sonraki yarismanin konsepti TSM renktas.![]()
Selda ile sen katilmisintir diye düşünmüştüm yada Alpay AsmaYav olsan ne olur Sayin Cund, yine kume duseceksin zaten.![]()
18 tane yarismaci toplamda 1044 puan dagitmis ve sarki 2 puan almisBiri 12 verse bile dipten çıkamıyorum![]()
GSC ailesi ile şarkı konusunda uzlaşamıyoruz18 tane yarismaci toplamda 1044 puan dagitmis ve sarki 2 puan almis
Bence kume dustugunu soyleyebiliriz
Evet yine orta siralarda takilacagim anlasilan
Hic aksiyon yok her yarisma ayni sey
Turkce sarkilari listeden cikarip siralayalim boylece tabloyu daha net goruruzSen bizim gönlumuzun şampiyonusun kral
Benim sarki da az puan almamis ha.Son Dakika: Yarışmayı, diskalifiye olan bir yarışmacı kazandı. Görenler hayret ediyor. Eurovision tarihinde bir ilk.