- 26 Kasım 2012
- 179.619
- 242.180
- 5.688
tsm turk sanat muzigi mi oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az önce aynı soruyu soracaktım baktım kimse sormamış herhalde herkes biliyor diye ses etmemiştim, işte cesaret işte özgüventsm turk sanat muzigi mi oluyor
turk sanat musikisitsm turk sanat muzigi mi oluyor
Az önce aynı soruyu soracaktım baktım kimse sormamış herhalde herkes biliyor diye ses etmemiştim, işte cesaret işte özgüven![]()
bir önceki önermen makul geldi ama ,3dk daha uygun diye düşünüyorumoyleyse hayir icin renktas toplayacagim da o yuzden sordum birazda ustat
İngilizce ve Türkçe harici bir dil olsun gibi bir şey de olabilir sanki.bir önceki önermen makul geldi ama ,3dk daha uygun diye düşünüyorum
@Mehmet Arslaner
Bunu yapmıştık bir kere sanırım.90lar türkçe pop
almanca rap ile dünyamız yikilirİngilizce ve Türkçe harici bir dil olsun gibi bir şey de olabilir sanki.
Nostaljik şarkılar iyidir çünküYa gecen yarisma icin de olmaz etmez yapamayiz dediniz ama en guzel liste bu yarisma da cikti. Az dagarciginizi zorlayin. Belki seveceginiz bir sey duyarsiniz.
normal yarışmalar icin hala demekki güzel sarkilar var demekYa gecen yarisma icin de olmaz etmez yapamayiz dediniz ama en guzel liste bu yarisma da cikti. Az dagarciginizi zorlayin. Belki seveceginiz bir sey duyarsiniz.
Nostaljik şarkılar iyidir çünkü
Şimdi millet ses programıyla sesini değiştiriyorNostalji degil eskiden muzik muzikti de onun icin
punkvision olur
Hayrivisonu geç olmadan gündeme alalım