117. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Playlist Paylaşılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canım yeter insanlar bizim kavgalarımızı okumak zorunda değil. Sataşma iki üç mesaj atıp uyuyacağız gerginliği bırak artık.
Var git yoluna. Bundan sonra düşmanımsın, özelden attığın mesaj ile çizgiyi aştın. Bundan sonra sen bi taraf ben bi taraf.

Saksafon ve gay ilintisi. Tam senin düzeyde bir espri olmuş abi.

Aramızdaki gerginliği sona erdirir diye düşünmüştüm.
:puhaha::puhaha::puhaha:

Saksafon detayı hiç aklıma gelmemişti, beynim bu gibi şopar bağlantıları kurmuyor ne yazık ki.

Yalnız o değil de 5'den beri falan seri çakıyorum rom'u benim kendime gelmem çarşamba akşamını bulur, gerçek anlamda bu durumlar için orjinal bir kaç taktiğin varsa söyle ama öyle herkesin bildiği şeyleri yazacaksan hiç yazma.

Daha yuvarlak yüzlü ve biraz daha irisiyle 10 yılım geçti, ankara kedileri çok manyak oluyor cidden. Durup dururken saldırmaları, veteriner günleri eziyeti (eve geliyorlardı aşı için zira veterinerde ortalığı birbirine katıyordu), gecenin bir vakti su kabını devirip ordan oraya fırlatması, yatağıma çıkıp poposunu ağzıma sokması, kakasını tuvaletin dışına çıkarıp top gibi oynaması vs gibi onlarca manyaklığı vardı çok çektirirdi ama keşke 10 yıl değil de bir ömür benimle olsaydı.

Kedi, köpek vs sahiplenmek çok güzel ama gittiklerinde çok koyuyor efkarlandım şimdi bak.

:puhaha::puhaha::puhaha:

Saksafon detayı hiç aklıma gelmemişti, beynim bu gibi şopar bağlantıları kurmuyor ne yazık ki.

Yalnız o değil de 5'den beri falan seri çakıyorum rom'u benim kendime gelmem çarşamba akşamını bulur, gerçek anlamda bu durumlar için orjinal bir kaç taktiğin varsa söyle ama öyle herkesin bildiği şeyleri yazacaksan hiç yazma.

Bilmem ki. Ben alkolü abarttığım zaman bol bol su içer uyurum. Uyanınca duş alır aspirin plus içerim. Öğlene kadar bir şeyim kalmaz. Başka da fikrim yok.

Rom un markası ne?

1586809735278.webp

bu herifi prof. alpay azap haberturkte şamar oğlanı etmişti ha

Bilmem ki. Ben alkolü abarttığım zaman bol bol su içer uyurum. Uyanınca duş alır aspirin plus içerim. Öğlene kadar bir şeyim kalmaz. Başka da fikrim yok.

Rom un markası ne?
Mezclado ve havana bilmem ne maestros var elimde, şu an havana içiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt