- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Az evvel aynısı bana da oldu, kafamda iyi değil halbuki.Kafam iyi. Bu başlığı korona başlığı sandım![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az evvel aynısı bana da oldu, kafamda iyi değil halbuki.Kafam iyi. Bu başlığı korona başlığı sandım![]()
Liste cok kotuydu, en kotuler arasindan az kotu olanlara puan verdim.Sen ve bana puan vermek? Hangi dağda kurt öldü![]()
Kaptın yine 12 puanı köftehor !Az evvel aynısı bana da oldu, kafamda iyi değil halbuki.![]()
Senden yüksek puan alacağımı az çok tahmin ediyordum şaşırdım dersem yalan söylemiş olurum abi.Kaptın yine 12 puanı köftehor !![]()
Daha kotu 1 sarki bulamadin mi diye sormadan edemeyecegim yav. Her yarismada sanki ozellikle dusmemeye oynayip zevke geliyorsun.bu sarkiyla bu listede bile dusersem cihandan suphelenirim NET
Liste cok kotuydu, en kotuler arasindan az kotu olanlara puan verdim.O sarki Hayri Cund'undur diye dusunmustum esasinda.
![]()
Float onhangisi ahbort
Bununla katılacaktım
Yarışma her an, sonuçlar açıklanmadan lağvedilebilir.
Neden abi.Yarışma her an, sonuçlar açıklanmadan lağvedilebilir.
daha kotu 2 sarkiyi bundan once dustuklerimde kullandim zatenDaha kotu 1 sarki bulamadin mi diye sormadan edemeyecegim yav. Her yarismada sanki ozellikle dusmemeye oynayip zevke geliyorsun.
Float on
MantıklıYarışma her an, sonuçlar açıklanmadan lağvedilebilir.