Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.533
- 95.521
- 4.978
@Berke Deniz teşvik veriyor amirim ama teşvik olarak ne veriyor bilmiyorum. Verdiğinin araştırılmasını talep ediyorum.Şike mi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Berke Deniz teşvik veriyor amirim ama teşvik olarak ne veriyor bilmiyorum. Verdiğinin araştırılmasını talep ediyorum.Şike mi var
Evet özür dilerim 118'de küme düşecektin sen
Paylaşır mısın üstat
Şike mi var
Bana ulaşan bi organizasyon teklifi, para teklifi yok. Benim dışımda gelişen bi organizasyon varsa da @Keramettin TANRIVERDİ ve @Emrah Yıldırım çok hoş cezalar verirsonuçların önceden tayin edildiği bir organizasyon olduğunu düşündüren konuşmalara şahit oldum
Yok yav herkes şike yapar Cihan yapmaz.görüyorsunuz anaatmaya gerek yok
Diskalifiye etmezsen düşebilirim inşEvet özür dilerim 118'de küme düşecektin sen
Filyasyon kurulu uyesi hakkinda onemli iddialar bunlar. soruşturma halindeyiz@Berke Deniz teşvik veriyor amirim ama teşvik olarak ne veriyor bilmiyorum. Verdiğinin araştırılmasını talep ediyorum.
Sana vermedik diye kıskanma@Berke Deniz teşvik veriyor amirim ama teşvik olarak ne veriyor bilmiyorum. Verdiğinin araştırılmasını talep ediyorum.
Sana mı kaldım lan! Zaten benim şampiyon.Sana vermedik diye kıskanma
Sen p min champi olursun ancaSana mı kaldım lan! Zaten benim şampiyon.
P elvis mi?Sen p min champi olursun anca![]()
EvtP elvis mi?