Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.013
- 2.639
- 1.413
La bu maho naptı size 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sampiyonlugumu elimden aldi en sonLa bu maho naptı size![]()
Zeki Müren i hayata geri döndürmeye çalışıyorlar sanırım.TSM çalışmaları sürüyor ..
Müzeyyen Senar dönse yeter banaZeki Müren i hayata geri döndürmeye çalışıyorlar sanırım.
La bu maho naptı size![]()
TSM olacak inadınaTSM nedir yav. Zaten guzel parcalar hep yasakli listesinde.
Konseptsiz daha zevkli oluyor bana gore. TSM olursa pas gececegim maalesef.
Olsun reis ne diyeyim.TSM olacak inadına![]()
Abi liste hep açık silmiyoruz zaten. İstediğin zaman açıp açıp dinleyebilirsinarkadaşlar evdeyiz haliyle çok hareketli bir hayatımız yok bu aralar.böyle olunca da uyku sorun oluyor uyuyamıyoruz.
ben katılmayı düşünmüyorum yarışmaya ama sizden ricam yarışmayı 1 gün içinde değilde 3-4 gün içerisinde sonuçlandırmanız. uyuyamadıkça listeyi açıp dinlemek ve vasıtasıyla uykuya dalmak istiyorum.
rica mı arz ederim
Şampiyon Can Karabacak yazacağımız günler olmayacağı için böyle kalsın dedimbaşlık hep böyle mi kalcak
çok emin konustun yoksa kulislerde oyunlar mı dönüyorŞampiyon Can Karabacak yazacağımız günler olmayacağı için böyle kalsın dedim![]()
Ya abidik gubidik şarkılarla geliyon sürekli sonra yok kulis yok oyunçok emin konustun yoksa kulislerde oyunlar mı dönüyor![]()
efsane şarkım var sen bile bilmiyosundur tsmYa abidik gubidik şarkılarla geliyon sürekli sonra yok kulis yok oyun![]()
Yarışma açılırsa görücez şarkınıefsane şarkım var sen bile bilmiyosundur tsm