Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
kardeşim kadar sevdiğim juri üyeleri biliyorne tribünü yav
kimsenin parçamı bildiği mi var sanki
yoksa puan versin diye mi bu lafların
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim kadar sevdiğim juri üyeleri biliyorne tribünü yav
kimsenin parçamı bildiği mi var sanki
kardeşim kadar sevdiğim juri üyeleri biliyor
yoksa puan versin diye mi bu lafların![]()
Juri biliyor![]()
Konuş yahu. Beni yine kovdular konudanJüriyi unuttum vallahi
Tamam sustum![]()
Bu sefer niye kovuldun üstatKonuş yahu. Beni yine kovdular konudan![]()
Konu dışı konuştuğum için.Bu sefer niye kovuldun üstat
ben de atildim abi NİYE ACABAKonu dışı konuştuğum için.

12 puan kaybım var şimdiden. Cihan hesap vermeli.
Tahir Bey 'in her konuda engin bilgisi var. Güvenimiz tam
sunny side up yüzünden galibaben de atildim abi NİYE ACABA![]()
Sümeyra sessiz gemi -iptal oldu benim ,sayın jürime soruyorum sirguleli Hicaz makamı nezamandir sayılmıyor ?24 puan kar etmiş olabilirsin. Zira 1 puan vermezdim.
Benim şarkıma yüksek puan vereceğini düşünüyorum. Zaten o güzelim esere puan vermezsen seninle olan muhabbetimi sorgularım.24 puan kar etmiş olabilirsin. Zira 1 puan vermezdim.
Sümeyra sessiz gemi -iptal oldu benim ,sayın jürime soruyorum sirguleli Hicaz makamı nezamandir sayılmıyor ?
Google AR-GE islemi baslatmistirMahir haini cvp vermeli bu soruya eger kivirirsa hainligi tescillenecektir.
Sümeyra sessiz gemi -iptal oldu benim ,sayın jürime soruyorum sirguleli Hicaz makamı nezamandir sayılmıyor ?
Sunny side up ve tatlı muhabbeti galiba.ben de atildim abi NİYE ACABA![]()
İsmail YK filan mı attın naptın?eski dönem pop yarismasi da yapilsin, şarkıyı tsm saniyodum popmus nasil popsa artik... orada yaristiririm
yoksa yazik olacak