118. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Konsept : TSM | Playlist Yayınlandı, İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ARKADAŞLAR BEN HER ZAMAN OY KULLANIRKEN SADECE SARKİYA DEGİL SARKİNİN HAKKİNİ VEREBİLECEK SANATCİYA DA OY VERİRİM

OY VERİRKEN SANATÇININ İSMİ COOOOOKKKK ÖNEMLİ

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İki dakika gırgır yapmayın müzik konuşuyoruz burada. Ben puanları şarkıya veriyorum bu arada isme değil.

Saygılar jürim. Haklı buldum sizi

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
:cry:

Herhangir bir TSM sitesine girdiğinizde bile önünüze nerden baksanız ilk etapta 30-40 şarkı düşmesine rağmen dün aynı sanatçının aynı şarkısı 2-3 farklı yarışmacı tarafından yollandı. Gerçekten çok şaşırdım.
Kardesim sakin ol lütfen. TSM işin içine girince çok kasıldın

Cihan bu yarışmaya diğerlerinden daha çok önem veriyor gözlerden kaçmadı. Hakkı var. Değerli şarkılar yarışıyor ama çok daha değerli şarkılar yok.
Abi bu yarışmayı özellikle istedim biliyosun, tamam listedeki çoğu parça sevdiğim ve değerli parçalar ama yollanan şarkıları gördükçe cidden üzüldüm. Trol yapılacaksa illa bu isteniyorsa ona uygun bi format da yapabilirdik.

Abi bu yarışmayı özellikle istedim biliyosun, tamam listedeki çoğu parça sevdiğim ve değerli parçalar ama yollanan şarkıları gördükçe cidden üzüldüm. Trol yapılacaksa illa bu isteniyorsa ona uygun bi format da yapabilirdik.
Anlasılan tsm sarkı yerıne baska sarkı yollayarak trollemisler isimlerı verırsen o uyeler hakkında islem yapalım

Başkan isimleri verde aramıza mesafe koyalım

Bana gönderde bi göreyim bakayım kimler

Türkü konusunda baya uyarmıştınız gönderen oldu mu

@Serkan G. Veren İş ciddileşti yolun sonu sana çıkacak gibi hissediyorum şu an.

maxresdefault.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt