- 1 Şubat 2009
- 25.088
- 25.271
- 3.468
Genel seçimler gibi sabahın ilk ışıklarına kadar.. harika
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Levent beyle uzun bir uçuş yaptiginiz dogrumudur¿Kolpalama bizi ustad, teyyareler havalanmiyor artikkk
Jüriler parçaları beğenmedi değil, herkes belli isimlere yöneldi daha sonra değiştirmek zorunda kaldılar.Dün yarışmaya etki etmesin diye pek yazmadım ama neydi o gerginlik yav
Jüriler parçaları beğenmedi mi genel olarak ?
Bir de çok bilindik isimler var denmiş ama çeşitli makamlardan şarkılar atılmış yani
mesela Barış Manço'nun TSM söylediğini bilmiyordum ben
Dün yarışmaya etki etmesin diye pek yazmadım ama neydi o gerginlik yav
Jüriler parçaları beğenmedi mi genel olarak ?
Bir de çok bilindik isimler var denmiş ama çeşitli makamlardan şarkılar atılmış yani
mesela Barış Manço'nun TSM söylediğini bilmiyordum ben
Emel sayın gönderen oldu mu başka merak ettimJüriler parçaları beğenmedi değil, herkes belli isimlere yöneldi daha sonra değiştirmek zorunda kaldılar.
Hele gelen bazı şarkılar var ki şok oldum
Çeşitli makalmların bilerek atıldığını da düşünmüyorum![]()
Oldu heralde 1-2 kişiEmel sayın gönderen oldu mu başka merak ettim![]()
ziyadesi ile herkesten 5 puan alsan 120 P eder(115 normalde -sen kendine aradan bisi vermişindir ayan olmaz diye)barış manço ile yarışmaya damga vurdum adeta
oyle mı ben zekı muren kazanır dıye beklıyordumbarış manço ile yarışmaya damga vurdum adeta
Benden puanın var ama çok yüksek değil rtaş ortalardabarış manço ile yarışmaya damga vurdum adeta
hocam sen bununla devam et şimdi yarışma başlamadan.
Sen damga vurduysan benim osmanlı tokadı atmış olmam gerekirbarış manço ile yarışmaya damga vurdum adeta
Senin atmaya çalıştığın tokadı kimse atamaz abiSen damga vurduysan benim osmanlı tokadı atmış olmam gerekir
mesajdan anlaşılan ,kendiside atamıyor gibiSenin atmaya çalıştığın tokadı kimse atamaz abi![]()
mesajdan anlaşılan ,kendiside atamıyor gibi
Gönderdiği şarkı için değil göndermeye çalıştığı şarkı içindi o yorumummesajdan anlaşılan ,kendiside atamıyor gibi