- 20 Haziran 2011
- 60.942
- 69.348
- 4.758
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küfürü basıp bir ay istirahat edeyim diyorumHakettiğin sıralamayı alamazsan ne yapacaksın?
Küfürü basıp bir ay istirahat edeyim diyorum
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nerede jürinin tarafsızlığı @Keramettin TANRIVERDİO zaman inşallah hak ettiğini düşündüğün puanı almazsın.
Jürinin tarafsız olduğu yönünde bir beyanatım olmadıki, jüri kendisi iddia ediyor tarafsız olduğunu.Nerede jürinin tarafsızlığı @Keramettin TANRIVERDİ
O halde bu yarışmaya leke sürülüyor demektir. Adminler sessiz mi kalacak bu işeJürinin tarafsız olduğu yönünde bir beyanatım olmadıki, jüri kendisi iddia ediyor tarafsız olduğunu.
Havan kime koçum.Arkadaşlar koca bir okyanus olan TSM konseptinde liste oluştururken bu kadar zorlanmış olmanız beni hayrete düşürdü. Herkes Zeki müren müzeyyen senar gibi popüler isimlerin peşinde koşmuş. Bakın ben sizler için sadece 10 tane şarkı seçtim. Bu kadar güzel şarkıların hiçbiri yarışmada yer almıyor. Bir bakın ne güzel değerler var
![]()
TMK’nin TSM Listesi
Videolarınızı arkadaşlarınızla, ailenizle ve tüm dünyayla paylaşınwww.youtube.com
sen bunlara güzel diyorsan işimiz işArkadaşlar koca bir okyanus olan TSM konseptinde liste oluştururken bu kadar zorlanmış olmanız beni hayrete düşürdü. Herkes Zeki müren müzeyyen senar gibi popüler isimlerin peşinde koşmuş. Bakın ben sizler için sadece 10 tane şarkı seçtim. Bu kadar güzel şarkıların hiçbiri yarışmada yer almıyor. Bir bakın ne güzel değerler var
![]()
TMK’nin TSM Listesi
Videolarınızı arkadaşlarınızla, ailenizle ve tüm dünyayla paylaşınwww.youtube.com
Kendisi jüriliğin hakkını vermezse üyelerimiz zaten gerekli tepkiyi gösterecektir.O halde bu yarışmaya leke sürülüyor demektir. Adminler sessiz mi kalacak bu işe
Tahir Mahir Koç'u savunmak için yazmıyorum lakin tsm'nin en önemli isimleri diye bi kıstas olamaz.Bazı parçaları Zeki Müren'den Bülent Ersoy'dan çok daha güzel icra eden sanatçılar mevcut.tsm diyince akıllara ilk gelen isimler ile yarışmalara katılmışız
tsm'nin en önemli isimleri bizim seçtiğimiz isimler
jürilik yapan bülent ersoy niye yok, zeki müren kim, müzeyyen senar kim diyor
Olabilir sevgili jürim. Siz yazınca daha bir mantıklı geldi. Mahir bey genelde mantık dışı yorumlar attığı için ön yargılı yaklaştım demek ki kendisineTahir Mahir Koç'u savunmak için yazmıyorum lakin tsm'nin en önemli isimleri diye bi kıstas olamaz.Bazı parçaları Zeki Müren'den Bülent Ersoy'dan çok daha güzel icra eden sanatçılar mevcut.
Tahir Mahir Koç'u savunmak için yazmıyorum lakin tsm'nin en önemli isimleri diye bi kıstas olamaz.Bazı parçaları Zeki Müren'den Bülent Ersoy'dan çok daha güzel icra eden sanatçılar mevcut.
bunu var ya lokantalarda, meyhanelerde falan sakın söylemeHEPİNİZE TEK TEK CEVAP VERMEYECEĞİM. CİHAN EN GÜZEL CEVABI VERDİ. ZEKİ MÜREN’in EFSANE YORUMLARI VAR BERBAT YORUMLARI VAR!!!