- 1 Ağustos 2014
- 63.839
- 75.050
- 4.338
Bakalım bu yarışmada ne olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sence ne gibi olaylar yasanir üstadBakalım bu yarışmada ne olacak
Ben öyle pek komplo teorileri üretemem üstatSence ne gibi olaylar yasanir üstad
Hepimizin üstatAmacım 1.lik değil, kulaklarda hoş bir seda bırakmak!

Abi bu cümleyi ben zamanında 385703757505 kez kullandım. Son filan olmuyor.Bu yarışmada da şampiyonluğa oynayamazsam, 120. Eurovision son yarışmam olacak![]()
Zehiri aldık bir kere diyorsunAbi bu cümleyi ben zamanında 385703757505 kez kullandım. Son filan olmuyor.![]()
Şerbet eşliğinde sahura kadar dinleyeceğiz artıkPlaylist'i paylaşmadan önce bütün yarışmacılardan ufacık bir ricam var.
Playlist'teki bütün şarkılara aşina olabilirsiniz, sık sık dinlediğiniz hatta her gün dinlediğiniz parçalar mevcut olabilir. Ama burda güzel bir yarışmanın uğraşındayız. O yüzden lütfen bütün şarkıları sonuna kadar dinleyin sonra puanlama yapın. Herhangi bir kişiyi hedef alarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama geçen yarışmalarda bu konu canımı epey sıktı. O yüzden lüften hepinizden rica ediyorum bunu.
Playlist'i paylaşmadan önce bütün yarışmacılardan ufacık bir ricam var.
Playlist'teki bütün şarkılara aşina olabilirsiniz, sık sık dinlediğiniz hatta her gün dinlediğiniz parçalar mevcut olabilir. Ama burda güzel bir yarışmanın uğraşındayız. O yüzden lütfen bütün şarkıları sonuna kadar dinleyin sonra puanlama yapın. Herhangi bir kişiyi hedef alarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama geçen yarışmalarda bu konu canımı epey sıktı. O yüzden lüften hepinizden rica ediyorum bunu.

Hiç sanmıyorum tahmin ettiğini abi@İsmail Enver reis katıldığın şarkıyı tahmin ettim![]()
Bakalım ilk akla gelen değil tabikiHiç sanmıyorum tahmin ettiğini abi![]()