119. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Konsept: Türkü/Fantezi Arabesk/Türk Halk Müziği | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yolladik ama 1.lik olmaz :(

ub.mesaji

elini vicdanına koyarak oylama yapan her katılımcı arkadaştan 10 puandan aşağısını beklemiyorum.

Playlist'i paylaşmadan önce bütün yarışmacılardan ufacık bir ricam var.

Playlist'teki bütün şarkılara aşina olabilirsiniz, sık sık dinlediğiniz hatta her gün dinlediğiniz parçalar mevcut olabilir. Ama burda güzel bir yarışmanın uğraşındayız. O yüzden lütfen bütün şarkıları sonuna kadar dinleyin sonra puanlama yapın. Herhangi bir kişiyi hedef alarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama geçen yarışmalarda bu konu canımı epey sıktı. O yüzden lüften hepinizden rica ediyorum bunu.

Playlist'teki bütün şarkılara aşina olabilirsiniz, sık sık dinlediğiniz hatta her gün dinlediğiniz parçalar mevcut olabilir. Ama burda güzel bir yarışmanın uğraşındayız. O yüzden lütfen bütün şarkıları sonuna kadar dinleyin sonra puanlama yapın. Herhangi bir kişiyi hedef alarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama geçen yarışmalarda bu konu canımı epey sıktı. O yüzden lüften hepinizden rica ediyorum bunu.
Şerbet eşliğinde sahura kadar dinleyeceğiz artık

Playlistin toplam süresi ne kadarsa (örneğin 3 saat) o kadar süre kimse puan gönderemesin dinlesinler hele.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt