Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 45.005
- 6.138
- 788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstat katılırsam yazık olur arkadaşları izleyelim@Hayri Cund @Ünsal Vardar katılıyor musunuz?
Üstad katılsan iyi olurüstat katılırsam yazık olur arkadaşları izleyelim
Müslüm babayla küme düşmek psikolojimi bozdu uzun bir süre ESC'de yer alabileceğimi sanmıyorum
Küme düşmedin modum ya gel moralini düzeltMüslüm babayla küme düşmek psikolojimi bozdu uzun bir süre ESC'de yer alabileceğimi sanmıyorum
örovizyonun mantığını hiç bilmiyorumÜstad katılsan iyi olur
eksik var katılım gösterelimüstat katılırsam yazık olur arkadaşları izleyelim
Katılım bittikten sonra ben bi gönderi paylaşıyorum, herkes konseptte uygun bir şarkı yolluyor. Eğer aynı sanatçı ya da şarkı senden önce bir başkası tarafından yollandıysa sen şarkını değiştiriyorsun. Bütün şarkılar geldikten sonra ben playlist paylaşıyorum.örovizyonun mantığını hiç bilmiyorum
Hemen değil, katılım bittikten sonra alıyorum şarkıları. Konsept THM/Fantezi Arabeskt/TürküTamam yazın de hemen istemeyin şarkıyı, daha formatı ne olduğunu bile çözemedim.
Hangisi hangisidir bilmiyorum
aynt got taym 4 dat
Pink Floydla 7. olduktan sonra katılmam söz konusu değil maalesef.Hoşgeldiniz admirim @Emrah Yıldırım siz de gelseniz![]()