- 3 Temmuz 2012
- 134.980
- 81.626
- 5.198
ben sana puanları atacagım sende cihana atacaksınüstat al dicem de ben harbi bilmiyom bunu yanlış bişi yaparım güme gitmesin örovizyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben sana puanları atacagım sende cihana atacaksınüstat al dicem de ben harbi bilmiyom bunu yanlış bişi yaparım güme gitmesin örovizyon
ben sana puanları atacagım sende cihana atacaksın
Türk Harsına ait entellektüel donanım tabi herkeste yok üstat öyle hazır Videolar filan @Cihan Ağzıkara gayet normal sıkıntı yaşaman ki yarışma olmasın diye tırsan tipoloji de ayan beyan ortada
¿Türk Harsına ait entellektüel donanım tabi herkeste yok üstat öyle hazır Videolar filan @Cihan Ağzıkara gayet normal sıkıntı yaşaman ki yarışma olmasın diye tırsan tipoloji de ayan beyan ortada
Allah rahatlık versin üstat dadaloğlunu aşık sanmaya devam edelim en iyisi
kitap yazarı bir abimizden ,biz gurbolara güzel ornek olmanızı beklerdikAllah rahatlık versin üstat dadaloğlunu aşık sanmaya devam edelim en iyisi
aşık degil mi ?dadaloglunu asik sanmandan bahsediyor b ihtimal
Omzum ağrıdı üstat yazarım yarın bir de su filan içeyim ölüm orucuna dönmesin hürmetler üstatkitap yazarı bir abimizden ,biz gurbolara güzel ornek olmanızı beklerdik
Harsın ne olduğunu öğrenmeme vesile olan bu mesaj için teşekkür ederimTürk Harsına ait entellektüel donanım tabi herkeste yok üstat öyle hazır Videolar filan @Cihan Ağzıkara gayet normal sıkıntı yaşaman ki yarışma olmasın diye tırsan tipoloji de ayan beyan ortada
kim ulan bu,dadalyok daha neler
allah kabul etsin ,dua etOmzum ağrıdı üstat yazarım yarın bir de su filan içeyim ölüm orucuna dönmesin hürmetler üstat
İngilizceden çevrilmiştir-Histidin-tRNA ligazı olarak da bilinen histidil-tRNA sentetaz, insanlarda HARS geni tarafından kodlanan bir enzimdir