Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
İbo ferdi orhan müslüm baba sanırım ilk dakikada dolacakYine cok bıldıgını sananlar müslüm orhan ferdi falan atıp 5. olmayı yegleyecektir
umarım gercekten müzikten anlayanlar katılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbo ferdi orhan müslüm baba sanırım ilk dakikada dolacakYine cok bıldıgını sananlar müslüm orhan ferdi falan atıp 5. olmayı yegleyecektir
umarım gercekten müzikten anlayanlar katılır
İLK 5 aldılarİbo ferdi orhan müslüm baba sanırım ilk dakikada dolacak
Aynen modum artık yenilik istiyoruz. Türk halk müziğimiz hazine gibi biraz millet araştırma yapsınİlk 5 garantili
modum benım sarkıyı kımse yollayamaz o yüzden rahatımKatılım bitip, playlist paylaşıldıktan sonra "bu ne biçim şarkı", "bununla kim katıldı", "buna da puan verilir mi" tarzı yorum sahipleri başlıktan atılıp diskalifiye edileceklerdir.
Sup modum yönlendirme ve etkilemenin önüne geçmek bi de trollüğe müsaade etmemek için yazdım onu. Bazen çok abartıyorlarmodum benım sarkıyı kımse yollayamaz o yüzden rahatım
Bakalım hic bilinmeyen sanatcılar cıkacak mı yeni lezzetler tadacakmıyızSup modum yönlendirme ve etkilemenin önüne geçmek bi de trollüğe müsaade etmemek için yazdım onu. Bazen çok abartıyorlar
İllaki çıkar inancım var bu konudaBakalım hic bilinmeyen sanatcılar cıkacak mı yeni lezzetler tadacakmıyız
Karar vermekte epey zorlanacağım ben de efendim... Müthiş eserler var.Şimdiden 10 şarkı belirledim liste kabarıyor
Otorite sahibi olduğu için değil abi, 118'in şampiyonu olduğu içinjuri hakkında düşüncen nedir türkü türk halk müziği konusunda otorite sahibi birisimi ben hiç sanmıyorum.
TSM´ yi kazanmış ,güveniyorum kendilerinejuri hakkında düşüncen nedir türkü türk halk müziği konusunda otorite sahibi birisimi ben hiç sanmıyorum.