- 3 Temmuz 2012
- 139.297
- 87.793
- 5.338
kac verecegım kamuran akkorakaç puan verirdin üstat
pardon 10 pts
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kac verecegım kamuran akkorakaç puan verirdin üstat
keşke şu görevi almadan önce böyle konuşabilseydin benimleFırıldak oldun yani bir öyle bir böyle?
Can da puanladı mı benim şarkıyı bilmeden2 sayfa geride paylaştım listeyi üstad. Puanlama bittiği için sonuçlara kadar gıybet serbest
üstad bana 5 uzerı pts vermedıysen kulahları degısırızCan da puanladı mı benim şarkıyı bilmeden![]()
Kudurmayalım, lütfen. Kelimelerine dikkat etmelisinkeşke şu görevi almadan önce böyle konuşabilseydin benimle
üstat bana puanın kaçAdam arabeske puan vermem diyor baslik turk halk muzigi/arabesk
![]()
ünsal bıdaha kontrol ettım 10 pts vermısımüstat bana puanın kaç
Puanlamalara yeni başladığım için Can abinin puanlarına henüz gelmedim üstad ama şu ana kadar fena değil gibiCan da puanladı mı benim şarkıyı bilmeden![]()
Neydi senin şarkıüstad bana 5 uzerı pts vermedıysen kulahları degısırız
üstat bidaha kontrol etünsal bıdaha kontrol ettım 10 pts vermısım
Puanlamalara yeni başladığım için Can abinin puanlarına henüz gelmedim üstad ama şu ana kadar fena değil gibiTabi beklentini bilmiyorum
![]()
baktım tekrar dogruüstat bidaha kontrol et
benimle ikili diyaloğa girme yaşıtlarınla takılKudurmayalım, lütfen. Kelimelerine dikkat etmelisin
erkan ogurNeydi senin şarkı
reco şarkımı biliyor !!Hangi konuda abi?
Verdimerkan ogur