- 10 Nisan 2013
- 54.015
- 34.270
- 2.993
Eline sağlık kardeşim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@İsmail Enver kume mi düştü şimdi
Konu Türk Harsı hem de@İsmail Enver kume mi düştü şimdi
Baştan şampiyon admirim olmak üzere ilk 8e giren tüm arkadaşları tebrik ederim. Admirim yarışma ödülünü ilk 8e dağıtacakmış yönünde bilgiler edindim.
Tamam lan veriyorum. Recep hariç geriye kalan 5 kişiye 50şer like vericem. Denge açısıncan 2. ve 3.nün likelarını 50 arttırıyorum. Kendi ödül like sayım değişmeyecek
Musa Eroğludan bu olsaydı puanım muhakkak 10 ya da 12 olurdu. The best intro ever:
Tamam lan veriyorum. Recep hariç geriye kalan 5 kişiye 50şer like vericem. Denge açısıncan 2. ve 3.nün likelarını 50 arttırıyorum. Kendi ödül like sayım değişmeyecek
Parti kur oy verelimTamam lan veriyorum. Recep hariç geriye kalan 5 kişiye 50şer like vericem. Denge açısıncan 2. ve 3.nün likelarını 50 arttırıyorum. Kendi ödül like sayım değişmeyecek
Bu şarkıyla katılmak istemiştim. İlk 3 e girerdi herhalde diye düşünüyorum hala
![]()
Katılacaktım ama puan alamam dedim
Parti kur oy verelim
Bize de Bi tadelle gönderirsin artık
30 puanla 25 puan arasında kalanlara da 1 yaptırım uygulayalım buna karşılık olarak @Recep Yıldırım ne dersin bu işeTamam lan veriyorum. Recep hariç geriye kalan 5 kişiye 50şer like vericem. Denge açısıncan 2. ve 3.nün likelarını 50 arttırıyorum. Kendi ödül like sayım değişmeyecek