- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
Emrah Yıldırım kazanamayacağı yarışmaya girmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erdal erzincanı şarkıyı paylaşmadan hemen önce duydum yav ünlü biri mi ki o kadarbizde bilirdik musa eroğlu,arif sağ ,güler duman ,erdal erzincan,selda bağcan ile katılmayı ama özgün olalım dedik demekki popülist olmak lazım lazım.
mehmet karahanlıda böyleydi sonu ne olduEmrah Yıldırım kazanamayacağı yarışmaya girmez.
Ya nolur biri çıksın da şu şikenin nasıl döndüğünü bana anlatsın bi![]()
mehmet karahanlıda böyleydi sonu ne oldu
ortadogu ve balkanların en unlu isadamıO kim hocam?
sana 12 verdim bırak şimdi ünlü olduğunu bilmiyordum demeerdal erzincanı şarkıyı paylaşmadan hemen önce duydum yav ünlü biri mi ki o kadar
O zaman yarışmacı-şarkı listesini paylaştığımda yapılan "sen bana niye oy vermedin" tartışmaları da danışıklı dövüş mü oluyo abiMisal düşün Emrah 23 yarışmacıya şarkısını söyler buna oy vereceksiniz der. Herkes bunu kabul eder ve oyları verir. Senin ruhun bile duymaz.
Not: Mesajdaki kişi ve kişilerin gerçekle kişi ve kişilerle alakası yoktur.
ben 1 haftadır türkü falan dinliyorum yav çoğu şarkıyı yeni öğreniyorum 12 ptsyi hak ediyo bu türküsana 12 verdim bırak şimdi ünlü olduğunu bilmiyordum deme![]()
Can burada ben varken bu cümleni çürütebilecek biri varken ciddi misinerdal erzincanı şarkıyı paylaşmadan hemen önce duydum yav ünlü biri mi ki o kadar
O zaman yarışmacı-şarkı listesini paylaştığımda yapılan "sen bana niye oy vermedin" tartışmaları da danışıklı dövüş mü oluyo abi![]()
maan du uka panem tum kum siliyantioCan burada ben varken bu cümleni çürütebilecek biri varken ciddi misin![]()
ben 1 haftadır türkü falan dinliyorum yav çoğu şarkıyı yeni öğreniyorum 12 ptsyi hak ediyo bu türkü
Can burada ben varken bu cümleni çürütebilecek biri varken ciddi misin![]()
Þá ættirðu ekki að ljúgamaan du uka panem tum kum siliyantio
diyorum sadece