#12 Batuhan Şen

Bu herif 2 sezon önceki 3-3'lük Gümrük maçında hayatının oyununu oynamamış mıydı bize karşı? Bugün kalede Eray İşçan reenkarne olup gelmiş gibiydi, derhal kovun gitsin şunu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok üzüldüm. Gelecek vadettiği Karagümrük sezonu vardı, sonra Günay transferi karşılığında anlamsız Gaziantep sezonu ve çok geriye gitmiş. Bugünün de üzerinde oldukça kötü bir etki bırakacağı inancındayım. Süper Lig kalecisi olma şansı hâlen var. Umarım süre alabileceği bir kulübe gidip kariyerine orada devam eder.

Bizdeki kariyeri malesef sona erdi. Şu yaptıklarının izahı yok malesef. Jankat a bakılmalı birazda. Yok abi kaleci çıkmıyor Altyapı dan. Bizim Altyapı dan hiçbir halt çıkmıyor son yıllarda.

Bir hazirlik maci kadar tahammul etmeyip kovulmasini isterler ama bir yandan da altyapiya onem verilmeli gencler oynasin yeni barislar gelsin birini satip yenisini oynatalim derler

Bu memlekette boyle usta isine gelmeyen yallah isveçe

2 sezon önceki iç saha 3-3'lük (boey'in gol attığı) karagümrük maçında, maç 3-3 olduğunda, zaman geçiriyordu.

zaten kaleci falan değil de, isterse dünyanın en iyi kalecisi olsun, o gün bitti benim için.

bu adama hala daha hazırlık maçlarında dakika verilmesinin hiçbir mantığı yoktur. bu oynayacağına, hazırlık maçlarına kalecisiz çıksak daha mantıklı.

Bu altyapi kimseyi rahatsiz etmiyor galiba yonetimde.

Tmm kötüydü de ortada defans da yoktu
yav ayağında 5 defa topu tutamamasının defansla ne alakası var. su gerzek yüzünden kapadım maçı ya. bu adamın kaleci olmadığını anlamak için antrenman falan yapmasına görmene falan gerek yok. 25 yasına gelmis ayağında 3 defa topu geveleyen. yetmezmiş gibi bu gevelemeden sonra kale çizgisinde çalım atmaya calısan tuhaf bi adam bu ya. yetenek yoksa şutlayacaksın kulüpten. çok mu zor eline bonservisini verip göndermek. bu adam kampa gitti diye hakeden kimler gidemedi acaba? ha hakeden yok diyorlarsa da kapatsınlar kulübü. o altyapı da hocaları da bir boka yaramaz demek olur buda. bu kadar mı kaleci sorunsalı olur bi kulüpte ya. kimse takip etmyior mu bunları? ard niyet olduğunu düşünüyorum bne artık. bu cocuktan bagımsız bi asalak herif türüyor altyapı kaelsine 30 yasına kadar gs topcusu olarak kalıyor. niye? çok mu zor olmadığı zaman kapıya konması. sonra vay efendim topcu cıkaramıyoruz altyapıdan. bundan bağımsız konusuyorum gene. bu kafayla bi bok olmaz.

Batuhan Şen, satın alma opsiyonlu kiralık olarak Kocaelispor ile sözleşme imzaladı. (TRT Spor)

Sezon başı kampta olur, hazırlık maçlarının içinden geçer sonra bir yerlere kiralanır bu döngü böyle gider. olmayacak isimleri neden satmıyoruz ? bonservis alma ama sonraki satış maddesi veya geri alma maddesi koyup ver gitsin. bu tip oyuncular yıllardır maaşını galatasaray ödeyecek şekilde bünyede barınıp bir fayda sağlamadan kariyerini sürdürüyorlar. kiralık gittikleri hiçbir takımda nedense bunları istemiyor.

Gümrükte devamlı oynadığı zaman fena değildi aslında, kocaeli'de çıkışa geçebilir.

Geri
Üst Alt