12.Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Ömer Karaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21 aralık 2013 Gscforum. İstanbul Turkey

Mod.Emrah Alo

Alpay A. Alo

M.E Buyur Reis

A. Benim Atı naaptın Modum

M.E senin at?

A. Yahu bilale anlatır gibi anlattırma hani yarışma,lena...

M.E heee tamam o iş arkada millet ile konuştum ata gelecek puanların şişirilmesinde bir mahsur görülmedi. konuştuğumuz gibi ama sonraki ayda yapılacak yarışmada ilk ayakta konuştuğumuz kişiye tüm mamalar.

A. olmuş bil reis. hele şundan da 1.gelelim gerisi kolay

M.e tamam şimdi sen bişey çaktırma ama sonraki yarışmalarda gerçek eurovison yapılacak Osman U. sonuncu olacak ona göre

A. fffff bnne yha ondan neyse tamam tamam sürünsün önemli değil okadar. grsrz byss

M.E. ok

https://gscimbom.com/forum/threads/5-geleneksel-gscimbom-eurovision-sark-yarsmas.154982/

https://gscimbom.com/forum/threads/...rikler-onur-arslan.157284/page-9#post-7654208

alpayı itibarsızlaştırdığımız iyi oldu, özgür kızılaslanın tapeleri dönüm noktası olur halk arkasında, önlem almak lazım

alpayı itibarsızlaştırdığımız iyi oldu, özgür kızılaslanın tapeleri dönüm noktası olur halk arkasında önlem almak lazım

hepsini ayarladım ben. paralel yapımız derin yapıyı yok etme üzere. yakında yayınlanacak 3 4 tape daha var. özellikle kerim kod adlı yöneticinin alpay ve emrah ile yaptığı konuşmalar tüm oyların çehresini bize çevirecek.

doğru anı bekle irtibatta kal o an şahı çekeriz.

hepsini ayarladım ben. paralel yapımız derin yapıyı yok etme üzere. yakında yayınlanacak 3 4 tape daha var. özellikle kerim kod adlı yöneticinin alpay ve emrah ile yaptığı konuşmalar tüm oyların çehresini bize çevirecek.

doğru anı bekle irtibatta kal o an şahı çekeriz.

Emrah modumuzu paralel yapılara yedirmeyiz. Derin yapı ile herhangi bir organik bağlantım kati suretle yoktur.

Başarının ne demek olduğunu biz iyi biliriz. Biz bu işi iyi biliriz diyerek ittifakı bozmanın ne demek olduğunu da biliriz.

Hahaha.

Son sözün bu demek. Piki. Arkanı kolla,bazı gelişmelere hazırlıklı ol

vhs-cassette3.jpg

dujj, 100$, ;(

oylarimi gönderdim.

bu arada parcalardan birini sürekli sagda solda duyuyordum, üsengec bir adam oldugum icin de ismini hic arastirmadim. ekleyen arkadasin sayesinde gerek kalmadi buna.

12 puanim sana panpa:encouragement:

Dün erken yattım. Bugün ofiste bir yoğunluk olmazsa öğleden sonra oylarım.

Lana çatıvdayabiliv

Yarışmanın bi anlamı kalmadı sayenizde. Şarkı güzelse oyunu vereceksin kardeşim. Neden yapılıyor bu planlar? Bu durum her şarkı için geçerli. Sırf popüler diye oy vermemek nedir? Yazık değil mi o şarkıyı seçen adama? Baştan kaybetti herif. Gerçi benim için iyi, bir rakip daha azaldı ama bu algıyı yaratmayın bence.

Emrah bi el at. Yönlendirmeler yapılıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yarışmanın bi anlamı kalmadı sayenizde. Şarkı güzelse oyunu vereceksin kardeşim. Neden yapılıyor bu planlar? Bu durum her şarkı için geçerli. Sırf popüler diye oy vermemek nedir? Yazık değil mi o şarkıyı seçen adama? Baştan kaybetti herif. Gerçi benim için iyi, bir rakip daha azaldı ama bu algıyı yaratmayın bence.

Emrah bi el at. Yönlendirmeler yapılıyor.

Ben sadece fikrimi söyledim lana şarkilarini cok severim sadece o sarki biraz radyolar yuzunden bıktırdı kimsenin oyuna etki etmek istemem ki dedigim gibi onun sarkilarini en cok sevenlerden biriyimdir forumda

Ben sadece fikrimi söyledim lana şarkilarini cok severim sadece o sarki biraz radyolar yuzunden bıktırdı kimsenin oyuna etki etmek istemem ki dedigim gibi onun sarkilarini en cok sevenlerden biriyimdir forumda

Tamam da yazık adama. Baştan gitti herif.

Hallettim.

Oyları gönderdim, 12 puan verdiğim parça çok güzel gerçekten büyük ihtimal o 1. olacaktır.

Selamlar beyler. Lab'dan canlı bağlandım. Var mı gelişme. Bugün bitecek gibi mi, biterse kaç gibi açıklanır.

Ona göre erken çıkayım da yine kaçırmayak heyecanı. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt