12.Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Ömer Karaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanlamamı yolladım zaten bir çok parçayı daha önce dinlemiş olduğum için uzun sürmedi yollamaktan son anda vazgeçtiğim parçayı listede görünce 12 puan vermeden edemedim, onun dışında ilk kez dinlediğim bir kaç parça vardı özellikle bir tanesi etkileyiciydi yeterince cömert davranmaya çalıştım onun için. :D Çok bilinen parçalardan ziyade biraz daha özgün olaydı iyiydi.

Puanlamamı yolladım zaten bir çok parçayı daha önce dinlemiş olduğum için uzun sürmedi yollamaktan son anda vazgeçtiğim parçayı listede görünce 12 puan vermeden edemedim, onun dışında ilk kez dinlediğim bir kaç parça vardı özellikle bir tanesi etkileyiciydi yeterince cömert davranmaya çalıştım onun için. :D Çok bilinen parçalardan ziyade biraz daha özgün olaydı iyiydi.

tşk ler oy için

osman seninle irtibata geçecek önce bir dinle hak vereceksin hemen reddetme teklifini

Düşünücez

hxf33.jpg

Godfather serisini bir kez daha izlesem iyi olacak, harika bir filmdi:)

Sloganımız bu beyler..

İster popüler olsun, ister özgün olsun.. Sevdiğiniz, beğendiğiniz parçaya puan verin. Hak yemeyelim..

Kriterlerimden biri şarkının popüler olmaması.

Sıksık duyduğum şarkıya niye puan vereyim? Önemli olan, adını görünce, ya da dinleyince "aaa unutmuşum, güzel şarkıydı!", veya ilk kez dinleyip "güzel şarkıymış!" dedirten şarkılardır kanımca.

Kriterlerimden biri şarkının popüler olmaması.

Sıksık duyduğum şarkıya niye puan vereyim? Önemli olan, adını görünce, ya da dinleyince "aaa unutmuşum, güzel şarkıydı!", veya ilk kez dinleyip "güzel şarkıymış!" dedirten şarkılardır kanımca.

Bu şarkılar da bilerek seçiliyor. Puan alabilmek için.

En iyisi sadece dinleyin, kulağınıza hoş gelene oy verin. (bence)

Güzel şarkı güzeldir, isterse hergün 100 kere çalsın. Unutulmuş, raflarda tozlu kalmış şarkıları bulma yarışması değil sonuçta. Güzel olan şarkı neyse ona puanımı veririm.

Ben de attım oyları, mecburen. Yarın okula gitmem lazım. Eve gelene kadar Hisarüstü'nden 8-9 olurdu. :D

bir arkadaş yanlış şarkı seçmiş bence, isim doğru fakat şarkı seçimi olmamış

Oylar yollandi. Vatana millete hayirli ugurlu olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt