#12 Gustavo Assunçao

Registaaaaaa

Ama yana geriye
ort. pozisyonlara bak yaw patladım
1632473790796.png

bu nedir abi. ne oynuyoruz biz

Bu cocugun 6 numaraya adapte olmasını o yedek takimla sağlayamayız,as takimla oynamali ve ayaginin kadifeliginden faide etmeliyiz

Macin baslarinda iyi oldugu donemde nelson ve alpaslanin arasina fernando gibi girmesi hosuma gitti

Ilk mac ve hazir degildir insallah genc oyuncu temposunu artirirsa isin defansif kismiyla belki o zaman is yapabilir.Bunu hoca ogretmesi lazim tabi

Ellerini iki yana hafif açıp,bacaklarına vurması tiki var 🤣
Her pozisyon sonunda bunu yapıyor
Bebe daha ,mustafa kapı ya benziyor aynı ,o napiyor acaba bu arada

Dun kadromu yazdim. Bu cocuk icin acele etmemeliyiz. Zaten artik puan kaybina tahammul kalmadi.
Muslera
Boey Nelsson Marcao PvA
Berkan Cica
Ogulcan Morutan BAY
Mustafa veya Halil

Sakatlar ve cezalilar donunce Ocak ayina kadar bu kadro ile devam etmeliyiz. Rotasyon oldugunda Berkan yerine oynar.

Berkan 'la çok uyumlu bir ikili olacağına inanıyorum, o zaman gerçekten orta saha ikilimizin bir direnci olabilir. Assunçao sakatlıktan yeni çıkmış, maç ritmi olmamasına rağmen 11 km ile takımımızın en çok koşan oyuncusu olmuştu Kayseri maçında

Berkan ve Assunçao ikilisi bayağı bayağı tempo yapabilen bir ikili olur...

kardeşm ya maçı izlemedin ya ezber konşuosun adam topu aldıgı gibi önüne dönemye çalışıyor, stoper, 3lüyor ama takım andan yeni dogma ve hiç bir şey çalışmadığı için zorunda kaldığı yerlere pas verio
Maçı izledim ezbere konuşuyorum üstad.

Takılıyoz öylesine

Kayseride ilk macina cikmis, oyle rotasyonla oynanmis bir mac benim için ölçü değil. Gelecek maçlar daha iyi degerlendirebilecegiz. Cicaldau yu da ilk mactan sonra gömenler olmuştu

Ben beğendim kaliteli oyuncu olabilir ancak fiziki yetersizliği 3. golde apaçık ortaya çıktı. Ancak oyun görüşü denilen kadar iyi hgibi

Geri
Üst Alt