#12 Gustavo Assunçao

Her sezon olduğu gibi bu sezona da transferde yanlış yatırımlar yaptık. Mesela Berkan'a verilen 4 milyona garanti 11 oynayacak bir dos alinabilirdi. Asuncao'yu da yedeği olarak kiralarsin. Mevkii'yi doldurmuş olursun. Biz sürekli yedek dolduruyoruz takıma.

Ben boklamak kesinlikle istemem bekleyip göreceğiz ama şöyle bir durum da net olarak görünüyor.

Türkiye liginde dos, dos gibi olmalı maalesef sertlik, tecrübe ve hırs istiyor o bölge.

Çocuk iyi çıkar kötü çıkar ama şahsi fikrim böyle kibar topçu Türkiye de dos oynayamaz. oynasa da biz beğenmeyiz.

Kardeş sen ilk maç boeyi de itin gotune sokuyordun bakiyorum aynı tas aynı hamam ..Bu kadar fevri yorumlamak için henüz çok erken
Benim futboluna sözüm yok o fizikle ancak kreşte oynar Galatasaray da oy na ya maz.
Bu kadar tıfıl futbolcu en son saviolayi gördüm o harika tekniğine rağmen silindi gitti.
Gerçekler bunlar kardeşim.
Bunun sabretmek ile ilgisi yok.Bundan kesinlikle olmaz yani.
Boey konusu apayrı.
Ayrıca boey has adamım benim.1 olumsuz yorum yaptıysam 50 olumlu yorumum vardır.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gedsona denilenler simdi buna deniliyor. Sonu insallah ayni olur :) ki olacak
Gedson top kapmasiyla top surusuyle dikine oyunuyla kendini gosteriyordu. sadece zamana ihtiyaci vardi.Ama bu Arkadas asiri duz bisey .Ne defans yapiyo ne ofans yapiyo.Paslari surekli yana geriye.Iyi biseyler goreyim dedim ama yok vallahada yok billahada.Sabir edeyim filan dedim ama umut verecek hic bir numarasi yok malesef.Risk al biraz dikine oyna biraz yok yani.Bide zayif rakiplere karsi boyle.Super ligde artik surekli muslera donup durur.

Gedson top kapmasiyla top surusuyle dikine oyunuyla kendini gosteriyordu. sadece zamana ihtiyaci vardi.Ama bu Arkadas asiri duz bisey .Ne defans yapiyo ne ofans yapiyo.Paslari surekli yana geriye.Iyi biseyler goreyim dedim ama yok vallahada yok billahada.Sabir edeyim filan dedim ama umut verecek hic bir numarasi yok malesef.Risk al biraz dikine oyna biraz yok yani.Bide zayif rakiplere karsi boyle.Super ligde artik surekli muslera donup durur.
Bu gece sövesim var

Bence halen alisma döneminde.

Hic bosa yormayin kendinizi.Guzel ve güçlü bi haritasi var.ilerde cok para kazanacak bu velet,cok malı mülkü olur.2022 ve 2023 kariyer yılı diyebilirim sanirim.bilhassa subattan sonra cok iyi bi doneme girecek.mayistada ödülü alacak gibi inşallah.yaratici ve ofansif yetenekleri de güçlü görünüyor

Hic bosa yormayin kendinizi.Guzel ve güçlü bi haritasi var.ilerde cok para kazanacak bu velet,cok malı mülkü olur.2022 ve 2023 kariyer yılı diyebilirim sanirim.bilhassa subattan sonra cok iyi bi doneme girecek.mayistada ödülü alacak gibi inşallah.yaratici ve ofansif yetenekleri de güçlü görünüyor
:))

Evcilleştirilmesi gereken deli bir tay gibi. Tecrübesiz, hırçın, ne zaman ne yapması gerektiğini bilmiyor. Agresif, rakibi ısırıyor ama güçsüz kalıyor. Teknik ama ürkek. Sadece zaman istiyor ve güçlenmesi gerek. Bence satın alınıp Avrupa'da oynayacağı bir kulübe kiraya verilmeli.

Son düzenleme:
Bu takıma gedson gelince taylan ya da berkan önünde gedson önünde cigaldau çok güzel olur

Izlemedik ki neyin yorumunu yapiyorsunuz öyle 45 dakikalik veya hazirlik maci performansiyla yorum yapmayin biraz sabir kötü cikarsa bonservisi zaten alinmaz yangin yapiliyor yine bos yere

Izlemedik ki neyin yorumunu yapiyorsunuz öyle 45 dakikalik veya hazirlik maci performansiyla yorum yapmayin biraz sabir kötü cikarsa bonservisi zaten alinmaz yangin yapiliyor yine bos yere
Buradaki birçok arkadaşın maç izlediğinden şüpheliyim. Tek gayelerinin yangın yapmak olduğunu düşünüyorum.

Paftan bartuğu al koy takıma bunla aynı seviye işte. Bu herife sabır beklemek aşırı mallık. Bartuğa sabır edelim daha işlevsel olur

Berkan ve Assuncao ikili 8 ve önlerinde Cicaldau oynat ne Berkan ne Assuncao 6 Numara oyniyacak capta degil, Taylani saymiyorum bile. Yok ilaki 6 Numara sart diyorsa Terim o vakit Assuncao devre arasi göndermeleri gerek yabanci siniri yüzünden.

Yıldız haritası bakmışsın kardeş, hangi burç?

Sizden gercekten olmaz, bu forumun oyuncu anlayisi hic bir zaman degismeyecek.

Cocuk 2 mac cikmis daha, hemen cop, bundan olmaz, niye alindi, komisyon transferi damgasi vurulmus.

Cok biliyorsunuz ya, Melo bize geldiginde Italyada yilin bidonu secilip gelmisti, 20 yaslarinda Ispanya ikinci ligde top kosturuyordu.

Fernando Reges, 20 yaslarinda 700.000 euroya Portoya transfer olup, 7 sene banko oynayip, kendine gelistirip oyle City'e transfer yapti.

Burdaki futbol duayenlerine gore, Nelsson cop, Assuncao cop.

21 yasindaki Brazilyali bir oyuncu ilk kez ulkeye gelip, yeni takim, yeni takikle, yeni sabonla karsi karsiya geliyor.

Paraniz varsa, gidin 80m euro Kanteye veya Jorginhoyu alip gelin, yoksa sabirli olacaksiniz.

Madem 2-3 macta hemen oyuncuyu, kral yada cop ilan ediyorsunuz, gidin Scoutluk yapan kardesim, sizin bombos yorumlariniza okumak zorunda degiliz.

O kadar uzağa gitme Gedson’un ilk maçları için yazılanlara bakmak yeterli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt