- 18 Mayıs 2011
- 53.236
- 57.146
- 4.613
Oynatmayacaksanız niye aldiniz kardesim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimseyi alamadılar demesinler diye geldiOynatmayacaksanız niye aldiniz kardesim
Edit yanlış bastimBence bugün ilk 11 başlar
Kesinlikle scout transferi değildi zaten
tay olur bundan en fazlaFm dekş en potansiyelli topçumuz buysa ben böyle oyuna basim açıkçası he gerçekten bu kadar potansiyelli ise ft nin rezaletidir nizden gittikten sonraki kariyerini merakla takip edeceğim bakalım at mı olacak eşşek mi kalacak
Bana da öyle geliyo tek sıkıntısı keşke fizik olsa idi lakin orijini 6 no olmayan berkan kendisinden daha iyi oyun kuruyor oynadığı maçları referans alırsak eğertay olur bundan en fazla
profil olarak tam brezilyalı bartuğ elmaz yawBana da öyle geliyo tek sıkıntısı keşke fizik olsa idi lakin orijini 6 no olmayan berkan kendisinden daha iyi oyun kuruyor oynadığı maçları referans alırsak eğer
Gayet düz bi herif
Yok ya pas atarken ayakta duramıyodu adam bana pek soğukkanlı bi topçu gibi gelmedi açıkçası bartuğu iyi işlersek jorginhomuz olabilir lakin bu herifin geleceğini ben bartuğ kadar parlak göremiyorumprofil olarak tam brezilyalı bartuğ elmaz yaw
kaşkol muhususundaki yorumlarda famaliçoda yedeğe düşmesini müteakip ekibin daha iyi oynadığı bildirilmişti
hataydaki bonus kafalı herif ayarında biri sanırım
devre arası plaket yahut kaşkol vererek famaliçoya geri yollayacağımız görülmekte