#12 Gustavo Assunçao

bunun videolari falan süperdi harbiden noldu buna yav? genc diyoduk falan.. yani minyon olduğu gelmeden farkedilebilirdi baska bi durum mu var acaba

Neden kadrolara alınmıyor ? Çok mu kötü oyuncu ?

Bu çocuğu İstanbul’a gezmesi tarihi ve turistlik yerleri görmesi için mi getirdiler neden hiç kadroya giremiyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sadece yarım saat izledim gs ile ilgisi olmadığını anladım burada da az laf yemedim. Bunu alan arkadaşlar güya tüm maçlarını izledi beğendi aldı tebrikler.

yazık belki de kariyeriyle oynadık saçma sapan iş yaptılar bu çocukta. alırken fiziğini oyun görüşünü görerek aldın insan birkaç kere 90 dk dayanır antrenman olayını geçin antrenmanda kıçını yırtıp sahada avel gibi gezen topçu kaynıyor takım

2-3 seneye Chelsea, Liverpool, RM gibi takımlarda izleriz kendisini. Biz de Babel, Feghouli gibi bitikleri oynatmaya devam ederiz.

Ben bu çocuğun iyi denilen pas yönünde de bir ışık görmedm.

Racic ile Goncalves varken göze batmış yeteneklerini kybetmediyse eğer

Oynadığı son maçtaki pas ve oyun kurma becerisi Aytaç'tan bile kötüydü. Fizik ve defansif yönünü konuşmaya bile gerek yok. Devre arası gönderilmeli.

Yerli olmadığı için gedson kadar yetenekli sanıyorlardı yabancı sevdası yine boşa giden eurolara mal oldu

bi kaç kez deneseydik bari zaten bu oynamasa da 25 30a doğru gidiyo fark hiç yoktan değişim olurdu hocamızın da dediği gibi

fiziğini geliştirmesi için bizim kız takımına kiralık yollayalım

Geri
Üst Alt