Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
Bu gustavo tutarsa ligde açık ara şampiyon oluruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de aynı şeyi Morutan için düşünüyorum reis, özel yeteneğiyle çok maç çözebilir bize ki bunun ilk örneğini hafta sonu Trabzon maçında İsmail 'e karşı oynarsa göreceğizBu gustavo tutarsa ligde açık ara şampiyon oluruz
En güzelide bu, nelson kuzeyli herif donuk onun dışında alınan her gençte bir coşku ve mutluluk var özellikle bu çocukta ve morutanda gerçi sacha da öyle, berkan ağlamalı çıktı arenaya valla yazarken fikrim değişti hepsi öyle.Adam keyfinden nude foto atacak o kadar mutlu
Arda abisi devreye girdi diye yorumladimÇocuk yaşayan GALATASARAY'lı çıktı iyi mi![]()
Ne bos anlatiyorsun
Sen mi dolusun güldürme..Ne bos anlatiyorsun
Cicaldau tam seri katil gibiEn güzelide bu, nelson kuzeyli herif donuk onun dışında alınan her gençte bir coşku ve mutluluk var özellikle bu çocukta ve morutanda gerçi sacha da öyle, berkan ağlamalı çıktı arenaya valla yazarken fikrim değişti hepsi öyle.
Bos yapmaSen mi dolusun güldürme..
Baskasinin gorusu, dogru olmak zorunda degil. Hakaret yok. Kimi.wonder kid der, kimi bu paraya kimsenin goremedigi sudan ucuzu sadece biz mi gorduk der. Sorgular. Sorgulayan adamlarin bulunduklari ortama faydasi, az bilip cok inananlardan her daim fazla olur. Emin olun, bu arkadas gorusu yanlis ciksa cokta sevinir.Galatasaray li cunku. Ps: kendisini de tanimam.Galatasarayliyim demis.Bu görüş değil ki üfürme bu.
Sacma,sapan retorik gelistirmekle kisaca laf ebeligi ile olmaz arkadas. Dunyaniz duz olmadigi ispatli gercek. Gustavo nun ne olacagi ise mechul. Alakasiz orneklerin.Ben dünya düz dersem bu aptallık olurdu misal görüş değil , kimse de buna katlanmak zorunda değil. Ortaya hiçbir makul ve nesnel veri koyamadan tabiri caiz ise osurup osurup ipe dizmekle görüş sunmuş olmuyorsun. Kimse de buna katlanmak veya saygı duymak zorunda değil. O arkadaş 1 milyona alınan Boey'i nasıl açıklayacak o zaman ?
ruh hastasi bi GSli
Cözmüs isiYazılıştaki (gustavo) g ve s ayrıntısı şuh olmuş
Müzikalde iyi olduğu için begenmenmissindirFatih Ozturk
Yahu adam 100b e wonderkid olmaz demiş; tek dayanağı bu. Kaldı ki 4m satınalma bedeli. Sadece bu kıstas ile görüş bildirmiş; o koyduğu argüman değeri de yanlış. Neyine saygı duyayımBaskasinin gorusu, dogru olmak zorunda degil. Hakaret yok. Kimi.wonder kid der, kimi bu paraya kimsenin goremedigi sudan ucuzu sadece biz mi gorduk der. Sorgular. Sorgulayan adamlarin bulunduklari ortama faydasi, az bilip cok inananlardan her daim fazla olur. Emin olun, bu arkadas gorusu yanlis ciksa cokta sevinir.Galatasaray li cunku. Ps: kendisini de tanimam.Galatasarayliyim demis.
Sacma,sapan retorik gelistirmekle kisaca laf ebeligi ile olmaz arkadas. Dunyaniz duz olmadigi ispatli gercek. Gustavo nun ne olacagi ise mechul. Alakasiz orneklerin.
O zaman Boeydende bisey olmaz onuda ucuza aldik.Morutanda oyle.Adamda dusunce yapisina bak.Wonderkid için yüksek bedeller ödenmesi gerektiğini düşünüyorsan ben komik olayım ama sen daha başkasın.