- 16 Haziran 2010
- 203.851
- 155.833
- 6.838
bugunku haber:Hafta sonu oynayabiliyormu? Yada daha sakat mi?
Galatasaray'da hafif sakatlığı bulunan Assunçao, Trabzonspor deplasmanında forma giyemeyecek. [Skorer]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugunku haber:Hafta sonu oynayabiliyormu? Yada daha sakat mi?
Wonderkid dedin en az 30Mil€ olurWonderkid için yüksek bedeller ödenmesi gerektiğini düşünüyorsan ben komik olayım ama sen daha başkasın.
wonderkid potansiyelli ama henuz bir sey ispatlamamis adamdir.30 milyon euro ciddi paraWonderkid dedin en az 30Mil€ olur
Yok 80 milyonWonderkid dedin en az 30Mil€ olur
Belki bizimde opsiyonda sadece 50% icin 3.5dur. Bunu bilemiyoruz aciklama olmadigi icinAhmet Bulut'un iddiasına göre geçen sene Sporting Lisbon tarafından kendisinin %50 hakları için 7,5 milyon € teklif yapılmış.
Göz ardı etmek bir çözüm müdür , öyledir evet. Gel gelelim ben bu yöntemin yanlış olduğunu düşünüyorum konudan ve kişilerden bağımsız bir şekilde. Saçma şeyler söylediği bariz olan bir insana saçma şeyler söylediğini hissettirmek gerekiyor. Öbür türlü burada bir kalite yakalamak çok zor. Kaldı ki benim asıl tepki verdiğim şey her fikre saygı duyulması gerektiği yaklaşımı aslında. Kimi görmezden gelir kimi cevap verir tepki gösterir, tercih meselesi.
İlic gibi adam aynen renktaş.Cicaldau tam seri katil gibi
Yeter arkadaş amma uzattın.Her sayfada 100 bin euro ya wonderkid mesajını görmekten sıkıldık babacım ya100 bin euroya wonderkid kiraladığımızi sananlar lig başlayınca 2-3 maç izleyelim sonra konuşuruz.kimseyi alamadılar ve bu Cocugu getirdiler.saygisizca adam benden alıntı yapıyor sonra saygıdan bahsediyor.bu cocugun sen wonderkid olduğunu düşünüyorsun ben düşünmüyorum benim düşüncemden sananee.Ben Pva en iyi transferimiz olduğunu düşünüyorum başkası da eleştiriyor, tek bir kişiye sen komik olduğunu mu düşünüyorsun gibi tek polemiğe girmedim.herkesin kendi fikri banane.