#12 Gustavo Assunçao

Şu kadro iyi olacak gibi hissediyorum, ilk 11 olarak izlemek isterdim doğrusu
Tek eksik oyunu yönlendirecek iki tecrübeli gibi duruyor ama Cicaldau bakış açısı kazandıkça belki bu işi yapabilir, eğer Gustavo da oyun yönlendirmede yardımcı olabilecek kapasiteye sahipse

————-Muslera
Boey-Nelson-Marcao-PVA
—————Gustavo
——-Berkan——Cicaldau
Morutan———————-BAY
——————Halil

Birakin kim getirmis kim getirmemis kadroda varmi o önemli

Fifa 2021de kariyer mod açtığımda ilk aldığım oyuncuydu. 2026da şöyle oldu:
3F95ADEE-3D0F-452B-92A9-0F4FEB2747F7.webp

Bu oyuncu 6 aydir takip ediliyormus zaten scout ekibi tarafindan diye okudum bir yerde (tam olarak nereydi hatirlamiyorum), son gun gelmesi bunu degistirmez lakin ilk tercih degilmis demek. Yeter ki iyi ciksin iyi oynasin. Onemli olan bu.

Assuncao dan da ıstedıgımızı alırsak cok saglam bır takım oluruz dıye dusunuyorum

Ayrıca oyuncumuzun ılk macı oldugunu unutmamak lazım kendısıne zaman verılmesı gerekıyor

Bu oyuncu 6 aydir takip ediliyormus zaten scout ekibi tarafindan diye okudum bir yerde (tam olarak nereydi hatirlamiyorum), son gun gelmesi bunu degistirmez lakin ilk tercih degilmis demek. Yeter ki iyi ciksin iyi oynasin. Onemli olan bu.
6 aydir takip edilen oyuncuyu oynatma zahmetinde bulunsalar iyi olurdu!

Büyük ihtimal öne geçseydik taylan'ın yerine oyuna alacaktı.

6 aydir takip edilen oyuncuyu oynatma zahmetinde bulunsalar iyi olurdu!
Yavas yavas Murhancim boyle pat diye olmaz biraz sabir. Skor lehimize olsaydi alacakti zaten ama mac iyi gitmeyince farkli tercihlerde bulunmus hoca, burada skora gore hocayi elestirmek dogru degil bunu ben -hocayi zaman zaman sert elestiren- biri olarak diyorum.

Herkes bu oyuncunun oynamasını bekliyordu hoca şaşırtmadı gene ben istediğim zaman oynatırım tavrı. Bu saçma tavır yüzünden geçen sene puan kaybettik bu senede devam edecek gibi.

şimdi bu vatandaşı transfer ettik etmesine ama kendisine nasıl yer açacağız bilmiyorum

cicaldau-berkan-assunçao yaparsak morutan'ı da koyunca önde halil oynamak zorunda

mustafa da oynasın diyorsak işin içinden çıkamayız.

morutan'ı 10 numaraya koyup 4-2-3-1 oynayalım dersek cicaldau ya da berkan'dan biri oynamayacak.

nereden tutsak elimizde kalan bir durum

Geri
Üst Alt