#12 Gustavo Assunçao

Bunun icin FM denen zimbirtiyi onemsemiyorum. Fiziksel olarak inanilmaz zayif. 1 ustteki mesaj gibi cevik de degil. Gedson'un ilk gelisiyle alakasi yok. Adam ilk macinda golunu bile atti + oynamadan ve Covidli geldi.
Bartug bunu da kesemiyorsa futbolu biraksin.

Senin zımbırtı dediğin oyunun araştırma ekibinde yer alan insanlar koca bir sezon, en azından 20-25 maçını izleyerek profil oluşturuyorlar. Senin gibi iki maç izleyerek oyuncu hakkında bir kanıya varmıyorlar. İlaveten oyuncunun profilini doğru incelemek de önemli. Salt bir iki özelliğine bakarak oyuncunun tarzını anlayamazsın.

Senin zımbırtı dediğin oyunun araştırma ekibinde yer alan insanlar koca bir sezon, en azından 20-25 maçını izleyerek profil oluşturuyorlar. Senin gibi iki maç izleyerek oyuncu hakkında bir kanıya varmıyorlar. İlaveten oyuncunun profilini doğru incelemek de önemli. Salt bir iki özelliğine bakarak oyuncunun tarzını anlayamazsın.
Dert mi oldu?

Gedson Fernandes gibi kötü bir başlangıç yaptı.İnşallah devamında Gedson gibi takımın değişmezi olur.Şimdilik vitaminsiz,bu lige çok yumuşak bir görüntü veriyor.
Gedson o haliyle bile top caliyordu.Sadece risk almiyordu form tutmaya baslayinca risk almaya takimi cikarmayada basladi.Gedson belli ediyordu kendini bazi arkadaslar gormek istmeiyordu ama bunda gorulecek hic bisey yok.Ben Kolay kolay adam elestirmem.

7 pas hatası yapmış. bizde muslera'dan sonra en yüksek isim 2. yarı girmesine rağmen. 14/21 pas isabeti

scout transferi değil gibi duruyor. menajer önerisi iddiası doğru herhalde

Şu görüntüsüyle, kupa maçlarında oynar gibi fazlası olmaz.

Cahil olmak ne kadar güzel, her şeyi biliyorsun. Hiç sorgulama yok, acaba yanılıyor muyum diye özeleştiri yapmak yok, empati desen hiç yok.

Eğer ahmet bulut değilde scout önerisiyse 100bin euroya denenmesinde beis yok,niye aldık diyip transfere bok atmam

Oyun olarak şuan başak seviyesinde,daha buğday olacakta,işlenecekte,öğütülecekte,un olacakta sonra hamur olacak,ölme eşşeğim ölme,strateji olarak direkt ekmek almıyoruz artık ama nelson,boey vs gibi bi un seviyesinde olmalıydı

Fizik diyenlerde suat kayayı hatırlasın,her ortasaha ayı gibi olacak diye bi kural yok

Gedsonda ilk başta kötüydü diyenlerde gedsonun kötü olmasıyla,asunçaonun kötü olmasının alakası yok,gedson bazı özellikleri top seviye bi oyuncuydu ki sonra herkesi kendine hayran bıraktı,asunçaonun heh bu özelliği top seviye form tutarsa öttürür diyeceğimiz sivrilen bi özelliğini göremedim ben

Ayrıca ordinaryus profesor ılgaz çınar begefendidende açıklama bekliyorum,öyle bi şişirmiştiki herkesi beklentiye soktu

Bunun icin FM denen zimbirtiyi onemsemiyorum. Fiziksel olarak inanilmaz zayif. 1 ustteki mesaj gibi cevik de degil. Gedson'un ilk gelisiyle alakasi yok. Adam ilk macinda golunu bile atti + oynamadan ve Covidli geldi.
Bartug bunu da kesemiyorsa futbolu biraksin.
Bu adam şuanda Fifada da ligin en potansiyelli adamı

Atalay’dan daha yetersiz şu anda.

Boş boş post atmışsın. Dolu dolu iki 90 dakika bile top oynamamış adamla ilgili ahkam kesiyorsun, bir de gelip FM'i eleştiriyorsun.
Kafayi mi yedin?
Ne deseydim? Adamin fizigi cok iyi, vurdugunu devirdi mi yazsaydim?
Kendim izleyip kendim karar veririm. Sana ne?
Gene çattik birine

FM'de koca bir sezon boyunca oyuncuyu izleyerek profil oluşturuyorlar. Sanki scout ekibi adamı sadece FM'deki performansına göre kiraladı. Ayrıca başka takımda iyi performans gösterip de bize geldiğinde bekleneni veremeyen bir sürü futbolcu var. 2 maça çıkmış oyuncuyu bu kadar yermenin anlamı ne? Adam kiralık gelmiş zaten, bekleneni vermezse almazsın.

Geri
Üst Alt