#12 Gustavo Assunçao

Valla reis iyi hoşta pas zımbırtısı yüzünden kırdım notunu

Barcanın en iyi döneminde oynadığı pas oyununu bile beğenmezdim öyle nefret etmiştim,istemediğin ot dibinde bitermiş geldi bizi buldu lanet şey

Halı saha takımında bile yasaktır mesela bizde paslaşmak,topu alan tsubasa gibi allah ne verdiyse yardırıyo öyle soğudum bu pas işinden ft yüzünden,hayır bide yapamayınca iyice çekilmez oluyo :)
Son 10 yılda dünya üzerinde orgazmdan orgazma sokan, zevkin doruklarına çıkaran tek bi td ve oyun vardı heynckesin bayerni. Taktik deha nedir soka soka gösterdi herkese

Her oyuncu gelince bir anda adapte olmasını beklemek hata olur Gedson geldiğinden 2 ay sonunda futbol adına bir şeyler oynamaya başlamış son 1 ayda da en üst seviyeye doğru çıkış yapmıştı. Assuncao şu an sahada bile heyecanı belli oluyor onu atmaya başladıkça Gedson gibi açılacağını düşünüyorum. En azından transfer politikamızın gençleşmek olduğunu düşünürsek sabretmekte gerekiyor.

Kotu oyuncu degil bu cocuk. Yasi da goz onune alininca iyi isler yapacaktir.

Ancak, evet hep bir ancak olur, bizim ihtiyacimiz tipte oyuncu degil. Yani kotu degil yanlis transfer. Haa bugun yine de su dikkatimi cekti, toplara basti, dogru yerde oldu, kazanamadi ya da kolay kaybetti (pas hatasi) ancak dogru yerdeydi. Taylan'dan daha cesur mesela. Ama yine de aradigimiz tipteki defansif ortasaha degil. B2B ozellikleri olsa da o degil. Gelistirilir mi ? Pekala. F/P olarak ahh vahh denilecek durumda yok. 3-5 mac daha gorelim. Mesela Berkan ile, Taylan yerine, arkasinda Marcao ile vs...

Son düzenleme:
Fiziği falan geçtim insan 1 kez ara pası dener uzun top atar gustavo daima en yakınındakine yerden basit pas deniyor.. Diğer yönlerini bu maç değerlendirmek hatalı olur takım halinde ezilmisken en cılız adamdan orta saha sertliği beklenilemez zaten..
Bir şeyi de beğen be adam!!!

Sen kafayı yemiş,gerçeklikten kopmuşsun,ft sevdan yüzünden dengen bozulmuş

Belliki tam bir akp seçmenisin,beni alıntılama lütfen,seni ben eğitemem,yada kurtaramam burak

Soruma bir cevap alayımda ben önce de ,ne akp secmeniyim,ne ft sevdalısı,olsaydımda söylerdim zaten,bu arada verecek mantıklı cevap bulamayinca hayal ürünü zırvalar yazmak sizin seviyenin ortak acizliği mi ?
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Fizik olarak çok eziliyor zamanla gelişir mi bilinmez ama bonservisinin alınacağını düşünmüyorum.

Soruma bir cevap alayımda ben önce de ,ne akp secmeniyim,ne ft sevdalısı,olsaydımda söylerdim zaten,bu arada verecek mantıklı cevap bulamayinca hayal ürünü zırvalar yazmak sizin seviyenin ortak acizliği mi ?
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cevap vereyimde neye vereyim onu anlamadım

"İmp zergen ne, beygir mühendisi,yalaya yalaya dilin aşınıyordu,ne oldu ?"

Sorun bu galiba sonuna soru işareti koyduğuna göre ama bu sorunun mantıklı bir tarafı yok

Ben sergeni övmüşüm,sen bana sergeni övüyodun ? diyosun ,sergeni övüp şimdi yersem anlayacam,ne dion olm yaw

Bak ftcilere dikkat ediyorum savunup savunup sonrada şunu diyolar "ben ftci değilim" adamlara bak hem savunuyolar hemde utançlarından saflarını belli edemiyolar

Bunu bide şurda görüyoruz akpyi savunup savunup "ben akpli değilim",biri ülkeyi batırdı müthişiz diyo trolleride savunuyo,biri gsyi rezil etti süperiz diyo trolleri yani senin gibilerde savunuyo,benzerlik cuk oturuyo o yüzden

Bugüne kadar ftyi eleştiren yüzlerce mesaj yazmışımdır,gerçekleri sunan,suratlarda tokat gibi patlayan gerçekleri

1 taneside karşı bişey sunamadı,sunanda boşa sunduğunu bildi,bilmesede sonradan anladı

İdrak edemeyende az bi grup kaldı işte senin gibi,sizinde savunma cümleleriniz ft iyi yeoww,müthişiz yheee,süperiz o yeee gibi,bomboş şeyler

Senin bikere bilgin yok fikrin var,gel makul mantıklı ft şu yüzden iyidir,şu yüzden kalmalıdır yaz seni komik durumlara düşüriyim ama amenna diyim en azından bişey sundu diye

Hadi yaz bişeylerde görelim,söz boşa gittiğini bile bile zaman harcayacam sana,harcadığım vakte gözyaşı bile dökecem ama harcayacam

Bu arkadaşın yerine Gedson'u alabilseydik devre arasında müthiş olacaktı ama bence bu Gedson sevdasından vazgeçmeliyiz artık kulübü bırakmayacak gibi derhal Gedson potansiyelinde bir DMC bulmalıyız zira koca sezon Taylan'la verem olacağız

Valla bu çocuk konusunda ben fm databesine güveniyordum ama çok fena göt oldum. Fiziği yetersiz mi evet ama esas sorun bu değil, mevkiisi itibari ile pozisyon alması felaket bu çocuğun, 2.yarı bu kadar baskı yememizin tek sebebi değil ama büyük payı taylan gustavo değişikliği diye düşünüyorum. Çok büyük hayal kırıklığı olduğu kendi açımdan, umarım toparlar.

Böylece bizim scout ekibinin 'tırt' olduğu tam olarak tescillenmiş oldu, hala aksini iddia eden varsa buyursun cevap versin...

Gedson varken bile bu takımın en eksik bölgesinin orta saha hattı olduğunu Dünya-Alem biliyordu; Hocanın gizli-açık vazgeçmeyeceğini bildiğimiz 4-1-4-1 dizilişi için gerçek bir 6 numara olmazsa olmazdı, Taylan da onu yedeklerdi; Gedson alınamadığına göre orjinal ve kaliteli bir 8 numara da lazımdı ki öylesi Gedson' dan önce de yıllardır eksikliğini çektiğimiz bir oyuncu tipiydi; kendisinin hak ettiğinden de fazla vazgeçilmez addedilmesinde bu açlığın da payı olduğunu not düşeyim...

Hal böyleyken, 8-10 karışımı profile sahip, transferinden memnuniyet duyduğum Cicaldau' nun Gedson' un üstlendiği rolü kapatamayacağı belliydi, çalışkan bir ofansif orta saha oyuncusu olarak kullanmak lazım. 4 milyona Berkan' ı almak da marifet değil, o da 8 numara rotasyonuna katılırdı...

Yani 6 ve 8 numara ihtiyacı öylece duruyordu; hiç olmazsa bunlardan birisi için sağlam birini bulmak gerekiyordu. Peki onca zaman ne yapılmış?

1. Son anda Assuncao alınınca scout ekibi önceden çalışma yapmış diye boşuna sevindiğimiz, Ahmet Bulut' un net açıklamalarıyla ortaya çıkmıştı zaten. O önermiş, Hoca onaylamış, yönetim almış.

2. Buna ikna olmayan epey kişi olduğunu biliyorum. Takımın en çok ihtiyaç duyduğu bölgeye, Gedson dışında bula bula bunu buldularsa, durum daha da vahim ya?!..

8 numara oynamak için gördüğüm kadarıyla hücum iştahı hiç olmayan biri, onu geçelim bir defa; 6 numara oynamak için gerekli sertliğe asla sahip olamaz. Extra pek bir özelliği de yok gibi...

Geri
Üst Alt