Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Ne dion dzFatih terime ft deyince muhteşem bir futbol yorumu oluyor
Terim yazınca ne oluyo ft yazınca noluyo rahatsızmısın yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne dion dzFatih terime ft deyince muhteşem bir futbol yorumu oluyor
Son 10 yılda dünya üzerinde orgazmdan orgazma sokan, zevkin doruklarına çıkaran tek bi td ve oyun vardı heynckesin bayerni. Taktik deha nedir soka soka gösterdi herkeseValla reis iyi hoşta pas zımbırtısı yüzünden kırdım notunu
Barcanın en iyi döneminde oynadığı pas oyununu bile beğenmezdim öyle nefret etmiştim,istemediğin ot dibinde bitermiş geldi bizi buldu lanet şey
Halı saha takımında bile yasaktır mesela bizde paslaşmak,topu alan tsubasa gibi allah ne verdiyse yardırıyo öyle soğudum bu pas işinden ft yüzünden,hayır bide yapamayınca iyice çekilmez oluyo![]()
Ben de onu diyorum ft deyince ne oluyor vasat deyince ft idmanı fakan deyince . Iyi akşamlarNe dion dz
Terim yazınca ne oluyo ft yazınca noluyo rahatsızmısın yaw
naber la deyişikdeğişik tipler var
Bir şeyi de beğen be adam!!!Fiziği falan geçtim insan 1 kez ara pası dener uzun top atar gustavo daima en yakınındakine yerden basit pas deniyor.. Diğer yönlerini bu maç değerlendirmek hatalı olur takım halinde ezilmisken en cılız adamdan orta saha sertliği beklenilemez zaten..
İmp zergen ne, beygir mühendisi,yalaya yalaya dilin aşınıyordu,ne oldu ?Şu gün itibarıynan s ligde
1-imp zergen
2-büyük üstad emreb
3-farioli
-
20-ft
Aksini düşünen krikete yönelsin
O halde kriket maclarina baslik acmanin vakti gelmisŞu gün itibarıynan s ligde
1-imp zergen
2-büyük üstad emreb
3-farioli
-
20-ft
Aksini düşünen krikete yönelsin
Sen kafayı yemiş,gerçeklikten kopmuşsun,ft sevdan yüzünden dengen bozulmuşİmp zergen ne, beygir mühendisi,yalaya yalaya dilin aşınıyordu,ne oldu ?
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen kafayı yemiş,gerçeklikten kopmuşsun,ft sevdan yüzünden dengen bozulmuş
Belliki tam bir akp seçmenisin,beni alıntılama lütfen,seni ben eğitemem,yada kurtaramam burak
Kavga falan aramıyorum,forumun bana göre açık ara en gereksiz tipi..İçinde sergen geçen her mesajında bak ne oluyor,o daha kabus gibi çokecek üzerime esas onu bekliyorum..Kavga arayanlar mevcut iki gündür forumda
Cevap vereyimde neye vereyim onu anlamadım![]()
Soruma bir cevap alayımda ben önce de ,ne akp secmeniyim,ne ft sevdalısı,olsaydımda söylerdim zaten,bu arada verecek mantıklı cevap bulamayinca hayal ürünü zırvalar yazmak sizin seviyenin ortak acizliği mi ?
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi