#12 Gustavo Assunçao

Gustavo tam bir hayal kırıklığı. Pozisyon alma becerisi hiç yok, fiziği yetersiz, oyun görüşü çok geride. Melo tarzı 6 numara bulamadığımız sürece bize çok kötüye mal olacak. Takımı toplayan ateşleyen dikine oynayan skora katkı yapan rakibi ısıran 6 numara gerekiyor. Taylan geçen yıl olan performansından çok çok uzak. Takım baskı yediğinde ortasaha bölgesi donup kalıyor. Gustavonun oyun iştahı neredeyse hiç yok gibi. Sorumluluk almaktan uzak bir ortasaha dönemi yaşıyoruz maalesef bu bizim takımın en büyük eksiği.

Bu arada Gustavo ile Gedsonu kıyaslayanlar olmuş. Arkadaşlar Gedson zaten hazır bir oyuncuydu sadece form grafiği yoktu. Avrupa sahnesine erken çıkan bir oyuncu ile Gustavoyu kıyaslamak çok mantık dışı. Gustavoyu şuan altyapıya koyun orada bile sırıtır. Örneğin: Milli maç arası oynadığımız hazırlık maçlarında kısacık özeti dahi izleseniz görürsünüz.

Konuyla alakasız takılıyor sahada. Çok fazla izlemedik umarım düzelir takımın kalitesi çok kötü zaten.

Şu ana kadar aldığımız hiçbir genç oyuncu kötü çıkmadı şuna eminim ki bu çocukta heyecanını attığı an orta sahaya güzel bir futbolcu kazanmış olacağız 7 eylül yerine keşke kamp dönemi alabilseydik o yüzden hoca oynatacağı zamanı bilir, Gedson da ilk geldiğinde 2 ay biraz sallantıda geçirmişti sonrasında bambaşka hale dönüşmüştü.

Çok calis bebeğim,fiziken hazir ol gerisi kolay.ayaklarin kadife gibi zaten

Savunma kale 5 yabancı cica -morutan-mohammed(cagne) olacak gibi kalan 3 isim yerli olmak zorunda ..gustavonun yine oynama ihtimali kalmıyor ya taylan-berkan-kerem yapar ya da morutani ortaya çekip kerem ve bay ile başlarız.. Taylan bu kadar kotuyken gustavoyu deneyebilsek iyi olurdu

Savunma kale 5 yabancı cica -morutan-mohammed(cagne) olacak gibi kalan 3 isim yerli olmak zorunda ..gustavonun yine oynama ihtimali kalmıyor ya taylan-berkan-kerem yapar ya da morutani ortaya çekip kerem ve bay ile başlarız.. Taylan bu kadar kotuyken gustavoyu deneyebilsek iyi olurdu
Yakın zamanda 11 de full Ömer Bayram oynamaya başlar çünkü Pva ile arasında performans farkı yok hatta orta açma anlamında artısi bile var hoca oraya gustavoyu yerleştirir yabancı olarak

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeteneksiz falan değil kısa süre sonra ağzının suyu aka aka izlediğinde yorumunu çok merakla okucam renktas

Galatasaray iyi olsun Galatasaraylı topçu bizi öt etsin bize forumda herkes futboldan anlamaz Osman ahhhahhh diye goy goy yapsınlar zerre seyimde olmaz.
Galatasaray iyi biz mutlu.
Hayat felsefem bu benim.
Assuncao mevzusuna gelince.
Ağzımın suyu aka aka izlemeyi geçtim Taylan dan formayı kapacak kadar kırıntı gösterse malım ben diyecem futbolcu yetenek yargılama maliyim diye konu açacam hatta.
Biz kimseye düşman değiliz.
Taa Brezilya dan gelen genç bir futbolcuya mi düşman olacaz?
Umutsusuz o kadar.
Fizik kalitesi asla normal profesyonel futbolcu olamaz kaygısı benimkisi sadece.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iyi niyetleriniz ne kadar güzel ben de çok yanılmak isterim sizin gibi ümitli olmak ancak;

Bu adam Türkiye liginde 6 numara oynayabilecek bir oyuncu şu an için kesinlikle değil, Gedson geldiğinde de beğenmedik diyen arkadaşıma selam olsun Gedson topu ayağına alınca ben topçuyum ama maç eksiğim var, kondisyon sıkıntım var diyordu net görülüyordu.

Ancak bu adamda benim gördüğüm "kardeş benle vakit harcamayın bu ligde beni bu mevkide yerler" hissiyatı

Not: umarım yanılırım

iyi niyetleriniz ne kadar güzel ben de çok yanılmak isterim sizin gibi ümitli olmak ancak;

Bu adam Türkiye liginde 6 numara oynayabilecek bir oyuncu şu an için kesinlikle değil, Gedson geldiğinde de beğenmedik diyen arkadaşıma selam olsun Gedson topu ayağına alınca ben topçuyum ama maç eksiğim var, kondisyon sıkıntım var diyordu net görülüyordu.

Ancak bu adamda benim gördüğüm "kardeş benle vakit harcamayın bu ligde beni bu mevkide yerler" hissiyatı

Not: umarım yanılırım
yanilirsin

Galatasaray iyi olsun Galatasaraylı topçu bizi öt etsin bize forumda herkes futboldan anlamaz Osman ahhhahhh diye goy goy yapsınlar zerre seyimde olmaz.
Galatasaray iyi biz mutlu.
Hayat felsefem bu benim.
Assuncao mevzusuna gelince.
Ağzımın suyu aka aka izlemeyi geçtim Taylan dan formayı kapacak kadar kırıntı gösterse malım ben diyecem futbolcu yetenek yargılama maliyim diye konu açacam hatta.
Biz kimseye düşman değiliz.
Taa Brezilya dan gelen genç bir futbolcuya mi düşman olacaz?
Umutsusuz o kadar.
Fizik kalitesi asla normal profesyonel futbolcu olamaz kaygısı benimkisi sadece.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tebrik ederim renktas çok güzel söylemişsin

Boey,Morutan,Nelsson vs. gibi transferlere rağmen beni en çok heyecanlandıran en büyük potansiyele sahip oyuncu diye lanse edilen gustavonun tr kupası harici düşünülmeyecek olma ihtimali epey üzüyor beni

Taylan’a kaldık resmen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt