#12 Gustavo Assunçao

Kalitesini anlamak icin çok erken ama bize o bölge icin daha tecrübeli ve hazır bir oyuncu lazımken Assuncua'yu almak tamamen saçma. Takımda Melo gibi biri olur o zaman Assuncao tarzı bir transferi Melo'yu yedeklemesi icin yaparsin.

Boey,Morutan,Nelsson vs. gibi transferlere rağmen beni en çok heyecanlandıran en büyük potansiyele sahip oyuncu diye lanse edilen gustavonun tr kupası harici düşünülmeyecek olma ihtimali epey üzüyor beni

Taylan’a kaldık resmen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sezon bildiğin Merkez Orta Sahasız oynuyoruz (!!!)

Melo/Prime Selçuk
N'Diaye
Seri/Lemina
Fernando

Bu sezon şaka gibi Taylan+Berkan

1,5 milyona kadar veriyorlarsa hemen alıp kiraya vermek gerekiyor. En kotu babasindan dolayı bir şekilde piyasasi olur. Milli takıma falan aldırır bunu bir şekilde elalem böyle oyuncular sayesinde belesten para kazanıyor bizde kazanalım bir şekilde

Kalitesini anlamak icin çok erken ama bize o bölge icin daha tecrübeli ve hazır bir oyuncu lazımken Assuncua'yu almak tamamen saçma. Takımda Melo gibi biri olur o zaman Assuncao tarzı bir transferi Melo'yu yedeklemesi icin yaparsin.

Saçma felan değil bu tutmamış olabilir ama bu zihniyet değişmemeli tecrübeli diye gidip de jong tarzı bir adam mı getirselerdi ? Şuan konuşulan elneny de olamamalı yine genç dinamik adam alınmalı

Saçma felan değil bu tutmamış olabilir ama bu zihniyet değişmemeli tecrübeli diye gidip de jong tarzı bir adam mı getirselerdi ? Şuan konuşulan elneny de olamamalı yine genç dinamik adam alınmalı
Bu transfer Boey transferi gibi planlı yapilan bir transfer degilki, transferin son günü sadece yapmış olmak icin yapillmis bir transfer. Elneny'i kiralayabilselerdi çok daha faydalı olurdu.

Çok iyi oynadı Reis.

O kadar vahim ve acil idi ki Merkez Orta Saha Transferi. Çok şükür son dakika da Yönetim kırmadı bizi.

Taylan'dan kötü oynayacağını sanmıyorum açıkçası çünkü şu an Taylan sıfırda.

Son gün Twitter ergenleri ve taraftarı transfer yaptık demek için alınmış biri, devre arasında gönderilir.

6E7E2A7C-3567-4ADA-A597-6537DE827AC2.webp

Bilmiyorum ben kendisinden hala çok ümitliyim, işin açıkçası bu sene transfer ettiğimiz oyuncular arasında en bilineni, Avrupa futbolunda potansiyeli takip edileni Assunçao olabilir

Takımın defansif orta saha eksikliği bas bas bağırıyorken bence şans verilmesini isterim, yani en azından PvA 'a Taylan 'a sabrettiğimiz kadar Assunçao 'ya neden sabretmiyoruz bilmiyorum

Her genç oyuncu dinamik, yaşı geçkince olan futbolcu da statik olacak diye bir kural yok ama...

Ontivero ve Tarık Çamdal gençti; Atiba yaşlı geldiği halde yıllar eskitemedi, Josef geçen yıl BJK yerine bize gelmiş olsa UCL de şu an hangi takım oynuyor olurdu?..

Her genç oyuncu dinamik, yaşı geçkince olan futbolcu da statik olacak diye bir kural yok ama...

Ontivero ve Tarık Çamdal gençti; Atiba yaşlı geldiği halde yıllar eskitemedi, Josef geçen yıl BJK yerine bize gelmiş olsa UCL de şu an hangi takım oynuyor olurdu?..
Söylediklerin doğru tercihimiz genç oyuncudan yana olmalıdır ama doğru genç oyuncudan Gustavo alınabilir bir risk idi tutmadı zararı yok bunun yerine son dk alınan bir De Jongdan iyidir hiç olmazsa maliyeti yok

Bu çocuğun da nasıl tutmadığını anlamadım ben. Oynamadan tutmayan tek topçu olabilir.
Bir de süper yıldız adayı değil miydi bu yav öyle hatırlıyorum ben forumdan? 20-30 milyona falan satmıyor muyduk?

Geri
Üst Alt