#12 Luksa Andric

Cevap: #12 Luksa Andric

Bana göre daha iyi bir pota altı oyuncusu lazım.

Bence yolları ayırma zamanı geldi.Kendisini seven biriyim ama daha istikrarlı,daha dominant bir pota altı oyuncusu alınmalı yerine.

Severim kendisini ama hedef büyütecek isek yolları ayırmalıyız.

Hedef büyüteceksek yanına post oynayabilen bir uzun almalıyız

Ah Ermal deyip iç geçiriyorum.

Adaş 1 aydır her çeşit kadroyu kurdum, Shipp Türk olabilse net çok güzel kadrolar çıkıyor ama lanet olsun o kural da bizi buldu. Shumpert değil Türk peygamber olsa şu performansıyla kalmamalı, diğer devşirmeler de hep çöp gibi geliyor ama Shumpert'tan faydalı olurlar.

Fiyat-performans bakımından bence iyiydi,hücumda eksikleri yok mu var sırtı dönük oyun,orta mesafe şut vb... zaten avrupalı 5 numara bulmak zor olan da Krstic,Vazquez 1-1.5 milyon dolardan başlıyor.Kalırsa açıkçası sevinirim ilk geldiği zamana göre büyük gelişim var devam ettirebilir.

Geçen sene 2 yıllık imzalamıştık zaten.

Bir kaliteli pivot sart, Zaza nasil etki etti hemen.

Oha gönderilmiş.Demek ki bomba gibi bir pivot gelecek.

Oysssh Oktay hoca hiç memnun değildi play off performansından.

Sağlam pivota hazır olalım derim.

Eğer haber doğruysa emeklerin için teşekkürler Andric ve kariyerinde bundan sonra başarılar.

by hücumfaul gitmiş. neyse emekleri icin saolsun. bende gitmesi taraftarıydım zaten.

emekleri için teşekkür ederiz içerdeki oly ve cska maçlarında çok iyiydi. yaptığı perde faulleriyle hatırlanacak :)

Oysssh Oktay hoca hiç memnun değildi play off performansından.

Sağlam pivota hazır olalım derim.

Eğer haber doğruysa emeklerin için teşekkürler Andric ve kariyerinde bundan sonra başarılar.

Opsiyonu varmış,kullanılmamış.Demek ki 1+1 uzatılmış kontrat.

Krstic'i salak ettiği maç gözlerimin önüne geliyor ama Beşiktaş maçında yaptığı.. İstikrar sorunu. Hayırlısı, ben unutmayacağım kendisini.

Bi insan her maçta perdeden hücum faul yapar mı ya :D ,emeklerin için teşekkürler Andric.

Andric çok maçta katkı verdi bize umarım bundan sonra gideceği takımda başarılı olur. :tiphat:

emeğine teşekkürler bundan sonra sana başarılar. büyük transfer bekliyorum artık

Geri
Üst Alt