12 Numara Forumunda Galatasaray Aleyhine UEFA'ya Şikayet Kampanyası Başlatılmış

haberResim33275.jpg

kubilay agabey

sizi depo gibi doldururum diyor

al iste bir densiz, arsiz, haysiyetsiz daha

Infantino'ya şikayet etsinler bence :D

7 sayfa yapmışsınız şu konuyu, kim sallar bunları? Avrupa'da hiç ağırlıkları yok, ayrıca şikayet edilen konunun saçmalık düzeyi malumunuz. :P:P:P:P

üye yapmadan bir performans testinden de geçirmek lazım aslında..

sayın adminim kapak resmimde takımın arması var ..diğer gs paylaşımlarım arkadaşlarıma özeldir eklerseniz hepsinin tarih ve saat bilgilerini bulabilirsiniz.

emrah adminim dediklerinizi yaptım lütfen sonucu buraya yazar mısınız ?
artık kuş , fenerli gibi lafları duymak istemiyorum hala şüpheniz varsa ekleyin beni ...orda gs paylaşımlarımın tarih ve saatini görebilirsiniz.

Arkadaşlık sitelerinde profiliniz varsa onları da alalım lütfen. Interpals fln vardır kesin.

Arkadaşı inceledim beyler sıkıntı yok kendisi kuş değil.

adminim size hemen resmi face adresimi özelden yollayayım mı ?
burdaki ad ve soyadım tamamen rumuzdur. eğer yalan olduguna kanaat getirirseniz buyurun banlayın beni.

yeter 40 tane yalanın çıkıyor

ama banlanmanı istemem söz veriyoruz seni gsli yapıcaz

ilk adım

dediklerimi tekrar et kardeş

4 sene üstüste şampiyon olduuuuukkkk

bu kadar basit

aynisini forum sahibi abdullah agabeyime (cok severim orasi ayri) ilettigimde kendisinden ERGEN damgasi bile yemistim Kubilay agabey

senin neler dusundugunu cok iyi anliyorum
60 bin mesajimin yarisi bana kus diyenleri savusturmakla, diger yarisi da bu tarz msjlarla doludur
agiz tadiyla yazdirmiyorlar yahu GSCimbombda
Selam dost

Ula UEFA bunlara vaktinde Türk mahkemeleri ne karar verirse biz de ona uyacağız demedi mi? Önce Türkiye'de ispatlayın yalanınızı, bu adamlar Stockholm Sendromu'nu bile yanlış yaşıyorlar :D

Ama duur, onlar laikliğin son savunucusu ve cumhuriyetin gerçek evlatları olduğu için kendilerine oyunlar oynanıyor. Ayrıca Fb'nin önü açılırsa Barcelona ve Bayern'i geçeceği için İspanyol ve Alman lobisi bunları engelliyor :D

emrah zaten kuş

bizim kubi de arkadaşının face hesabıyla şekil yapıyor

gs taraftarı da tüm bunları yiyor öyle mi

antibiyotik ile rakıyı karıştırmaya gidiyorum iyi geceler

Geri
Üst Alt