12 Numara Twitter Hesabı Askıya Alındı

GSC Root

Root Administrator
Yönetici
Administrator
Root Administrator
[attachment=11959:image.jpg]

Henüz gerekçesini bilmiyorum ancak Twitter yönetiminin @12numaraorg hesabını askıya aldığını öğrenmekten mutluluk duyuyorum.

Sürekli kin, nefret ve ayrımcılık pompalayan, FB yönetimi destekli 12 Numara hesabının gereken dersleri çıkarmadığına ise eminim.

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 424
iyi olmuş.onun bunun ergenlerine.

12 Numara bir proje zaten.

Şike süreci başladığında Twitter'ın popülerleşmesinden faydalanarak kendi taraftarlarına karşı algı yönetimi oluşturmaya yönelik bir proje.

Bununla ilgili olarak Ali Koç'un reklam ajansı sahibi arkadaşlarından birisine danışılıyor. Sosyal medyada nasıl kitle kurarız diye. O da elemanlarından birisine Mehmet Alakuş'a görev veriyor. Çalışma yapıyorlar. Sonra futbolcu Semih Şentürk'ün hesabı 12numaraorg olarak değiştiriliyor. Birdenbire hazır 400000 Fenerbahçeli ellerinde oluyor. Her gün yapılan TT'ler vs büyüyorlar. 5 tane 17-25 yaş arası kişi deli paralar kazandılar bu işten.

Allah'tan bizim forum bagimsiz!!

Baska forumlar gibi yönetim borozanligi yapilmiyor..

Gscimbom hürdür ve hür kalacak!!

★☆★

arkadaşlar dün bana bir mail geldi.uefaya mail gönderme olayını organize eden grup 12numaranın hesabının askıya alınması için bir mail hazırlamış.ben de gönderdim.çok geçmeden de hesap askıya alınmış.sanırım trabzonlu bir gazateci ya da avukat hakkında hakaretvari twitler attıkları için askıya alındı hesap

Allah'tan bizim forum bagimsiz!!

Baska forumlar gibi yönetim borozanligi yapilmiyor..

Gscimbom hürdür ve hür kalacak!!

★☆★

Bagimsiz degil

Mesela digitürk ,,abi" birsey dedinde hemen ceza veya bazi konular hakkında konusma yasağa vs..

TR ile baglantısız anonym bi forum daha güzel olur internet 2.0 döneminde

Haa sırf futbol(!) muhabbet ve fikir alışveriş üzeri bakıldında GSC 10Numara#

AHMET ABİ UYUSANA YAŞLI İNSANLARIN UYUMASI LAZIM

Bagimsiz degil

Mesela digitürk ,,abi" birsey dedinde hemen ceza veya bazi konular hakkında konusma yasağa vs..

TR ile baglantısız anonym bi forum daha güzel olur internet 2.0 döneminde

Haa sırf futbol(!) muhabbet ve fikir alışveriş üzeri bakıldında GSC 10Numara#

boldladigim kisimda ne anlatmak istedigini pek anliyamadim kardes..

bizim forumun(sahibi) yönetim borozanligi yapmadigindan dolayi bagimiz oldugunu iddia ediyorum yoksa senin bahsettigin konular cok farkli..

Geri
Üst Alt