12 ocak 2025 başakşehir galatasaray maçı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1736714690399.png

1736714700751.png

Abdülkerim Bardakcı'nın kaydığı pozisyonda hakemin kararı doğru. Penaltı yok. Keny, aldatmaya yönelik hareketten sarı kart görmeliydi. (TRIO)

- Philippe Keny'nin penaltı beklediği pozisyonda devam kararı doğru mu?

Bahattin Duran: "Abdülkerim'in ayağıyla Keny'nin ayağı hiç buluşmuyor. Devam kararı doğru. Penaltı yok. Keny'e aldatmadan ikinci sarı kartı da düşünebiliriz ayrıca."

Deniz Çoban: "Hiçbir noktada temasa yok. Keny penaltı almak için kendini atıyor. Oyuncunun sarı kartı var. Aldatmaya çalışıyor. İkinci sarı verilmeliydi."

Bülent Yıldırım: "Temas yok. Aldatmaya çalışıyor Keny. İkinci sarı kart olmalıydı."

1736714802017.png

Galatasaray'ın penaltı beklediği pozisyonda devam kararı sizce doğru mu?' (beIN TRİO)

🗣️Deniz Çoban: "El kol doğal değil. VAR müdahale etmeliydi, tartışmasız penaltı!"

🗣️Bahattin Duran: "Penaltı olmalıydı."

🗣️Bülent Yıldırım: "Penaltı verilmeliydi. VAR müdahalesi olmalıydı!"

1736715097191.webp

Torreira'nın Kemen'e faulünde kart gerekir mi? Faul yeterli mi? [beIN Trio]

Bahattin Duran: Faul doğru. Bence bu da yalnızca faul.

Deniz Çoban: İkinci sarı kart olmaz. Bu da kart değil zaten.

Bülent Yıldırım: Faul tamam. Basma söz konusu değil. Sarı kartı gerektiren nitelikte bir hamle görmedim.

Şu abdulkerimin arkadan sesi gelince irite oluyorum boğazlayasım geliyor adamı, bu kadar itici bir herif yok.

- Keny'nin 45. dakikada Davinson'a yaptığı faulde gördüğü sarı kart doğru mu?

Mustafa Çulcu: “Bu hareket sınırda, hakem kırmızı kart verse 'Hayır' demem.”

Ahmet Çakar: “Galatasaray, Atilla Karaoğlan’a rağmen galip geldi. Hakemin, sonucu doğrudan etkileyebilecek üç net hatası var.” (BTV)

Yönetim fbnin açıklamasını alıntılayarak tüm bu yukarda yazılanları derleyip açıklama yapmalı.tam fırsat bu.

adi şerefsiz algıcı yalancı fb iti bunları görür mü ? görmez

Adice doğrandığımız maçta bile haysiyetsizler algının dibini yapıyor...

Galatasaray'ın penaltı beklediği pozisyonda devam kararı sizce doğru mu?' (beIN TRİO)

🗣️Deniz Çoban: "El kol doğal değil. VAR müdahale etmeliydi, tartışmasız penaltı!"

🗣️Bahattin Duran: "Penaltı olmalıydı."

🗣️Bülent Yıldırım: "Penaltı verilmeliydi. VAR müdahalesi olmalıydı!"

Ekli dosyayı görüntüle 274703
İnanmıyorum bunlar normalde bu pozisyona var karışmaz derdi noldu acaba koç az mı verdi bu hafta.

Çok pis doğradılar bizi bu maç.

Asıl Hatay maçını görün siz. Orada neler neler yaşayacağız.

Bu kapkaraoğlan nasıl maç yönetebiliyor anlamıyorum yav. Adam daha pozisyon almayı bile bilmiyor. Her maç birileriyle çarpışıyor topa çarpıyor falan berbat bir hakem. Bize çok fahiş hataları var bu sene, hiçbiri puan kaybı olmadığı için yönetim gündeme getirmiyor ama bu adam için açıklama yapmamız lazım, maçımıza vermesinler bu adamı kötü hakem abi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt