GSC Anket 12 Yabancı Hakkında Yedek Forvet Tercihiniz?

12 Yabancı Hakkında Yedek Forvet Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    34
Iki position oynayabilen adam olabilir mesela yabanci. Zaha gibi olabilir. BAY satilmazsa BAY de var.

Manaj.
Sağ beki Zeki Çelik ile geçebiliriz.

Can Uzun'u da alırsak hep forvet hem de kanatı kotaramaz mıyız?

Altyapı konusuna ben de katılıyorum oradan gelen kişi olmalı yedek. Alabiliyorsak erencan da burayı kurtarıır.

Biz kanat forvet kısmına odaklanmamız lazım.

Ziyech kanatta kitleniyor ortaya geçip şut atarak etkili olabiliyor.
Ayrıca iyi bir teklif alırsa gideceğini düşünüyorum.

Sonra saha ne olacak orası muallak. Ben kalacağını düşünmüyorum.
Ve en önemlisi elimizi rahatlatan 2 kanat oyuncusu Kerem ve Barış temmuzda bizde olmayabilir. Bunu çok iyi değerlendirmek lazım.

Forvetler: Icardi, Manaj, Can Uzun
Sağ Kanat: Ziyech, Oğuz Aydın, Barış Alper
Sol Kanat: Barış Alper, Oğuz, Can, Yabancı Transfer (mümkünse 2 kanatta da oynayabilen)

Orta saha: Torreira, 8 no yabancı transferi, Demirbay, Berkan, Eyüp

10 no: Mertens ile yeni yabancı transfer

Köhn, Muslera, Sanchez, Nelsson

12 yabancı.
Sağ bek Zeki ile Kaan.

bize kısa boylu patlaması yüksek forvet lazım. gol ortalaması 13-16 olsa bile kafi..

böyle bir isim önerin bende size yerli mi yabancı mı cevap vereyim.

bize kısa boylu patlaması yüksek forvet lazım. gol ortalaması 13-16 olsa bile kafi..

böyle bir isim önerin bende size yerli mi yabancı mı cevap vereyim.
forvet önerimi kendim buldum.. arjantinli ve city geçmişi de var.

Nahuel Bustos

Doğum tarihi/Yaş: 4 Tem 1998 (25)
Boy: 1,76 m
Mevki: Santrafor

Transfermarkt linki

Herkes 11 de 11 yabancı olacak gibi düşünerek yerli yazıyor olabilir ama barış apo gibi 2 yerli varken yedeğe 3 yabancı yazılabiliyor. Bu yüzden yabancı forvet daha mantıklı duruyor bana.

fiorentinadaki arjantinli herif

yabancı fw şart 3.forvet olarakta güveni alırım direk

Forvetler: Icardi, Manaj, Can Uzun
Sağ Kanat: Ziyech, Oğuz Aydın, Barış Alper
Sol Kanat: Barış Alper, Oğuz, Can, Yabancı Transfer (mümkünse 2 kanatta da oynayabilen)

Orta saha: Torreira, 8 no yabancı transferi, Demirbay, Berkan, Eyüp

10 no: Mertens ile yeni yabancı transfer

Köhn, Muslera, Sanchez, Nelsson

12 yabancı.
Sağ bek Zeki ile Kaan.
Manajı alabileceğin parayla 20 yaşındaki tyukavin getirirsin

nelson ya da davinsondan birinin gideceği kesin değil mi?

Manaj.
Sağ beki Zeki Çelik ile geçebiliriz.

Can Uzun'u da alırsak hep forvet hem de kanatı kotaramaz mıyız?

Cani alip 10 No olarak bile planlamiyorsun? Cocugun Frankfurta transferi zaten yakinda aciklanir. Bonuslarla beraber 15 milyona yakin bir bonservisle gidiyor diyorlar. Onu bize zaten 3. forvet olarak getirmeyi istersek telefonu yüzümüze kapatirdi

Cani alip 10 No olarak bile planlamiyorsun? Cocugun Frankfurta transferi zaten yakinda aciklanir. Bonuslarla beraber 15 milyona yakin bir bonservisle gidiyor diyorlar. Onu bize zaten 3. forvet olarak getirmeyi istersek telefonu yüzümüze kapatirdi
Güzel kardeşim marketten peynir alırken adamlara börek yapacağım, künefe yapacağım, ekmek arası peynir zeytin yapacağım diye açıklama mı yapıyorsun? Kanat, forvet arkası 11'de oynatırsın ama forvete alternatif de olur. Kanata yazdık zaten.

Yerli bu çocuk var ama yedek kalmayı kabul etmez herhalde

Yerli bu çocuk var ama yedek kalmayı kabul etmez herhalde

İcardi yerini Bakambu’ya bile birakmadi bu sezon, 6 ay sakat sakat oynarim yine birakmam dedi.

Bize 32-34 yasinda kenarda beklemeyi sorun etmeyecek, girdiginde de katki yapacak bir pivot santrafor gerekiyor.

Geri
Üst Alt