- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
Bilgilendirme kaçta ağaVe katılım sona ermiştir. Gün içinde yapacağım bilgilendirmeden sonra şarkılarınızı yollamanızı isteyeceğim. Hepinize başarılar.
Sampoyonlugu kacirmayalim
ub.mesaji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgilendirme kaçta ağaVe katılım sona ermiştir. Gün içinde yapacağım bilgilendirmeden sonra şarkılarınızı yollamanızı isteyeceğim. Hepinize başarılar.
Yoğunluğun yüksek olduğu saatlerde yapıcam. Önce bilgilendirme yapıp yasaklı listesini bildircem. Daha sonra şarkıları alıcam. Biraz düşünme süreniz olsun zira eminim ki yarışmacıların şu an düşündüğü şarkıların yarısı yasaklıBilgilendirme kaçta ağa
Sampoyonlugu kacirmayalim
ub.mesaji
HaydaYoğunluğun yüksek olduğu saatlerde yapıcam. Önce bilgilendirme yapıp yasaklı listesini bildircem. Daha sonra şarkıları alıcam. Biraz düşünme süreniz olsun zira eminim ki yarışmacıların şu an düşündüğü şarkıların yarısı yasaklı![]()
Saatini belirt ki bizde ona göre girelim. İş yerinde her daim elimde telefon gezemem yahuYoğunluğun yüksek olduğu saatlerde yapıcam. Önce bilgilendirme yapıp yasaklı listesini bildircem. Daha sonra şarkıları alıcam. Biraz düşünme süreniz olsun zira eminim ki yarışmacıların şu an düşündüğü şarkıların yarısı yasaklı![]()
Şarkıları akşam almaya başlicam abi zatenSaatini belirt ki bizde ona göre girelim. İş yerinde her daim elimde telefon gezemem yahu![]()
Şimdi şarkı göndermek daha stresli oldu. Geçen ilk göndereyim kimse seçmesin diye akla karayı seçtik.Yav arkadas, eskiden sadece puanlama safhası stresli idi![]()
Ustad umarim teyyare soundtracki ile katilmazsinŞimdi şarkı göndermek daha stresli oldu. Geçen ilk göndereyim kimse seçmesin diye akla karayı seçtik.![]()
Ustad umarim teyyare soundtracki ile katilmazsin
Admirim 122 Şiirvision olsun lütfen121. yarışmanın da konseptini düşündüm puanlamalar bittiğinde onu açıklarım.
Tutmaz yav kötü olur. Ayrıca bir şiirvision yaparsınız ama katılım falan iyi olursa devam edilir.Admirim 122 Şiirvision olsun lütfen![]()
Flutvision olmali en iyi uflemeli calgilar yarismaliTutmaz yav kötü olur. Ayrıca bir şiirvision yaparsınız ama katılım falan iyi olursa devam edilir.
Daha alıntı bildirimini açmadan ne yazdığını nerden biliyorum acabaFlutvision olmali en iyi uflemeli calgilar yarismali
Adamlik heybet ve uzmanlik ile aciklayabilirim bunuDaha alıntı bildirimini açmadan ne yazdığını nerden biliyorum acaba
Ben bununla katılacağım.