- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.296
- 2.643
Tahmin ettiğin değil abiMüzik hikayenin ruhuna uygunsa benden puan aldın; evet. Tahmin ettiğim şarkıysa 1 puan verdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahmin ettiğin değil abiMüzik hikayenin ruhuna uygunsa benden puan aldın; evet. Tahmin ettiğim şarkıysa 1 puan verdim.
Tahmin ettiğin değil abi![]()
12 pts yi bana verdiysen sana raki ismarlayacagimVav çok heyecanlı olacak desene; bir an önce puanlamalar bitse de kim hangi şarkı ile katıldı öğrenelim![]()
Bu çok önemli bir detay işteVav çok heyecanlı olacak desene; bir an önce puanlamalar bitse de kim hangi şarkı ile katıldı öğrenelim![]()
Tşk ederim12 puan hiç beklemediğim bir kişiye gidebilir. Bir tahminim var ama
Puanlar bende, toplantıyı bensiz mi yaptınızGSC Yönetim Kurulu toplantısında alınan karara göre sonuçlar bu gece 00:00'da açıklanacak.
via: gsckuşu
Sadece admirler vardı sana gün içinde tebliğ edilecekPuanlar bende, toplantıyı bensiz mi yaptınız![]()

Göndermeyen kaç kişi kaldıPuanlar bende, toplantıyı bensiz mi yaptınız![]()
HyrGöndermeyen kaç kişi kaldı
Akşam 9 gibi alır mıyız sonuçları![]()
ÖhhömmmmmmPuanlar bende, toplantıyı bensiz mi yaptınız![]()
Cihan gece yarısına yetiştir mi diyeceklerSadece admirler vardı sana gün içinde tebliğ edilecek![]()
15 kişi attı şu ana kadar, akşam 9 çok zorGöndermeyen kaç kişi kaldı
Akşam 9 gibi alır mıyız sonuçları![]()
Öksürük pastili ister misin Berke'cim D:Öhhömmmmmm
![]()
Gecenin sonu için kendine sakla derim gaddarÖksürük pastili ister misin Berke'cim D:

Kahvaltı yapıyom rengo,kahve sigara fasıllarım da bitince yollayım@Berke Deniz 9 kişilik kısımda zannımca![]()