- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Egeliyim ben Maho abi. O yazımda ne yanlış vardı ki?Biraz Türkçe çalış Berkeciğim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Egeliyim ben Maho abi. O yazımda ne yanlış vardı ki?Biraz Türkçe çalış Berkeciğim.
Berke'cigim şeklinde yazılırBiraz Türkçe çalış Berkeciğim.
Berke'cigim şeklinde yazılır
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim yazdığımda ne yanlış vardı TDK Bey?Özel isimlerden sonra gelen ekler kesme işareti ile ayrılmaz. Şimdi git başka yerde hır çıkar sevgili Karakülah!
Benim yazdığımda ne yanlış vardı TDK Bey?
Öf!Çalışıyom, atacam...
İsimden önceki hitap kelimesi büyük harf olmalıydı.Özel isimlerden sonra gelen ekler kesme işareti ile ayrılmaz. Şimdi git başka yerde hır çıkar sevgili Karakülah!
İsimden önceki hitap kelimesi büyük harf olmalıydı.
Sevgili Karakülah şeklinde
sevgili Karakülah yazıp yazım hatası yapmışsın
Lütfen kısıtlı imla bilginiz ile forum üyelerimize ders vermeye kalkmayiniz. Şah ve mat yaparım Tahir'cigim.Bu sefer kesinlikle haklısın! demek isterdim.
"Tahirciğim" olacak doğrusu.Lütfen kısıtlı imla bilginiz ile forum üyelerimize ders vermeye kalkmayiniz. Şah ve mat yaparım Tahir'cigim.
Bu kadar yazacağına puanlarını yolla, 1 saatin kaldı bak"Tahirciğim" olacak doğrusu.
İyi forumlar.
TdK YöNeTim KuRuLu ÜyeSi Berke Deniz
Dinlemeye koyuldum, Meşın Daynamiksle iyi gidiyormuş.Bu kadar yazacağına puanlarını yolla, 1 saatin kaldı bak
ne tdksi gecen sonu k ile biten ve yumuşamaya uğramamasi gereken kelimeyi ğli yazmis BEN DÜZELTTİM.Benim yazdığımda ne yanlış vardı TDK Bey?
Bana köylü köylü konuşma diyor birde! Çok yazık!ne tdksi gecen sonu k ile biten ve yumuşamaya uğramamasi gereken kelimeyi ğli yazmis BEN DÜZELTTİM.