- 3 Temmuz 2012
- 134.930
- 81.592
- 5.198
maalesefSup modlar için geçerli mi bu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maalesefSup modlar için geçerli mi bu![]()
Olmaz mı, yazdımYer varsa katılalım
Dışardayım nasıl atayım? Dinleyip etmem lazım. Gece 4 gibi geçerim eve atarım sonraŞarkını at
Berke, günün 15 saatini şarkı dinleyerek 10 saatini uyuyarak geçiriyosunDışardayım nasıl atayım? Dinleyip etmem lazım. Gece 4 gibi geçerim eve atarım sonra
Etiketledim ama henüz dönüş alamadım Oktay abiden@Oktay Sönmezoğlu bey yazıldı mı?
Vallahi dayakvision olsa bulup buluşturur ona da katılırım. Harman kaldık yarışmalarakatılmak zorunludur
Dayakvision @Serkan Sabri'den sorulur. Ben bi yarışma daha düşünüyorum ama henüz fikir aşamasındaVallahi dayakvision olsa bulup buluşturur ona da katılırım. Harman kaldık yarışmalara
La beni bi sal ya beni bi salBerke, günün 15 saatini şarkı dinleyerek 10 saatini uyuyarak geçiriyosunhala dinlemem etmem lazım diyosun
![]()
Son tarih senden ötürü sürekli öteleniyor o yüzden bu seferden başının etini yemeye kararlıyımLa beni bi sal ya beni bi sal
Son tarih ne zaman?
Bir TSM daha çok iyi olmaz mı sence üstatYok abi konseptli yapabilirsem ilk jüri sensin![]()
Bence çok iyi olur çok severim ama biraz ısınalım konseptsiz yarışmalarlaBir TSM daha çok iyi olmaz mı sence üstat
Olmaz mı, yazıyorumYer war mi?
Başlığı görünce hemen gelirsin diye düşündüm asıl ben darıldımCihan beni unutmuşsun darıldım
Başlığı açtığında likeımı verdim saatini kaçırdımBaşlığı görünce hemen gelirsin diye düşündüm asıl ben darıldım
E6653 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yer var tabiBaşlığı açtığında likeımı verdim saatini kaçırdımyer varsa ben de varım ama şarkımı yarın gönderebilirim. Uygun mudur?