- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
+30 puan isterim süre kısıtlamasından dolayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman herkes atmıştırAttım be attım!!
-30?+30 puan isterim süre kısıtlamasından dolayı
Sen ne dersen o. Kabul
Bro benim sarkiyi degistirdim gordun degil mi
Gördüm değiştirdiğini de yasaklı listesine bi bakmam lazım. Valla son bikaç yarışmayı ben düzenledim de ilk defa bu kadar isteksiz bi kesim oldu enteresan normalde başlamıştık şimdiyeBro benim sarkiyi degistirdim gordun degil mi
Bu arada en son bu yarismaya katildigimda yarisma yarida kalmisti. Yine yarida kalirsa hamamda kirklanmam lazim
Şarkı gönderme süresi ne zaman doluyor. Karar veremedim 100 şarkılık liste var elimde![]()
Sorun sende degil bende renktasGördüm değiştirdiğini de yasaklı listesine bi bakmam lazım. Valla son bikaç yarışmayı ben düzenledim de ilk defa bu kadar isteksiz bi kesim oldu enteresan normalde başlamıştık şimdiye
cihanı severim ama beni yarışmaya davet etmemesinin ardında bir takım planlar olduğuna ve bu yarışmada çeşitli kumpaslar göreceğimize dair içimde bir his var.@Cihan Ağzıkara seni takmamış Sarbi.
Modum yarışmayı yapabileceğimiz bile meçhul bırak kumpasıcihanı severim ama beni yarışmaya davet etmemesinin ardında bir takım planlar olduğuna ve bu yarışmada çeşitli kumpaslar göreceğimize dair içimde bir his var.
Ayrıca sen ev sahibisin davete ihtiyacın mı var senincihanı severim ama beni yarışmaya davet etmemesinin ardında bir takım planlar olduğuna ve bu yarışmada çeşitli kumpaslar göreceğimize dair içimde bir his var.
oyle gibi4 kişide mi takıldık şimdi
Yer var yazıyorumYer mi var yoksa![]()
Yer var yazıyorum
Hemen yaz.
Of beee senelerdir oynamamıştım![]()