- 23 Ocak 2019
- 22.382
- 28.903
- 2.183
Tebrikler. Şarkılar güzeldi, çok eğlendim. Katılan herkese teşekkürler. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Sonraki yarışmalara da katılmak isterim 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
11. mi oldum ben şimdi
10 saydım ben11. mi oldum ben şimdi![]()
Seni yine şamp yapamadık reis, şarkına da 12 verdim galiba yine kaçtı ama bi sonraki yarışma şampiyonluk sende@Cihan Ağzıkara ellerine sağlık kardeşim
Katılan herkese de teşekkür ederim
7 puanla gitti şampiyonluk, hala rüyada gibiyim. Biraz daha totem yapsam şampiyon olurmuşum. İlk oylar kötü gelince bıraktıydım.
Gsc yi çözüyorum ama az kaldı şampiyonluğa.
İlahi yapalım diye düşünüyordum abiBundan sonraki format yabancı şarkılar olsun. Türkçe şarkı sözlerinden ötürü hep bir adım önde. Müzikalite yarışsın bir kerede![]()
Yapın tabi isterseniz. Ama ben yokumİlahi yapalım diye düşünüyordum abi
Desene kral her zamanki yerinde10 saydım ben![]()
Benle ne ilgisi var acabaDesene kral her zamanki yerinde
Bir gün bozacam bu büyüyü. Sana rağmen seninle![]()
Böyle iyi oldu ama. Yüksek başlayıp 10da bitirmektense alçak başlayıp 10a çıkmak daha keyifli. Bana iyilik yapmışsın adetaBenle ne ilgisi var acabaSadece özel olarak ilk 8 elde sana puan çıkmaması için bi düzenleme yaptım hepsi o
![]()
Güzeel bana böyle feedback ver ki gelecek yarışmada ne yapacağımı bileyimBöyle iyi oldu ama. Yüksek başlayıp 10da bitirmektense alçak başlayıp 10a çıkmak daha keyifli. Bana iyilik yapmışsın adeta![]()
Bir gün beni şampiyon ilan edeceksin. O ilan ettiğin an yüzünün nasıl kızaracağını görmek isterdimGüzeel bana böyle feedback ver ki gelecek yarışmada ne yapacağımı bileyim![]()
Doğum günün kutlu olsuuuuun12. puanlamaya kadar zirvedeydim sonra hiç puan çıkmadı yav.
İşin garibi 12.puanlama benimdi . Ve bugün 12 ağustos benim doğum günüm.
Bu ilginç tesadüfle tebessüm ettiren @Cihan Ağzıkara moduma yarışmaya verdiği emek için teşekkür ederim
Bizi kırmayıp tekrar yarışma düzenleyip emek gösterdi sağolsun.![]()
Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerin ve sevenlerinle birlikte nice güzel yaşlar görürsünüz umarım12. puanlamaya kadar zirvedeydim sonra hiç puan çıkmadı yav.
İşin garibi 12.puanlama benimdi . Ve bugün 12 ağustos benim doğum günüm.
Bu ilginç tesadüfle tebessüm ettiren @Cihan Ağzıkara moduma yarışmaya verdiği emek için teşekkür ederim
Bizi kırmayıp tekrar yarışma düzenleyip emek gösterdi sağolsun.![]()
D
Doğum günün kutlu olsuuuuun![]()