Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
kayahanın şamp oldugu yarışmada sonuncu olmak onurdur kanka üzülme @Berke Deniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendini banlatmasaydın zorla, gelir arkadaşının sonunculuğunu paylaşırdınkayahanın şamp oldugu yarışmada sonuncu olmak onurdur kanka üzülme @Berke Deniz
Eline sağlık aslan parçası işaret et yeter katılırız sonuncu oluruz herdem10 saydım ben![]()
Eyvallah renktaşım teşekkürlerDoğum günün kutlu olsun. Sevdiklerin ve sevenlerinle birlikte nice güzel yaşlar görürsünüz umarım![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim üstad her yarışmaya beklerim kırmazsın beniEline sağlık aslan parçası işaret et yeter katılırız sonuncu oluruz herdem
kayahanın parçası 10/10 parçaydı bence. bundan sonra dinlerim sürekli büyük ihtimalkayahanın şamp oldugu yarışmada sonuncu olmak onurdur kanka üzülme @Berke Deniz
Dayakvision istiyo millet, yarışmaya aç bu milllet el at olaya modumlan arkadaş varya 3 vermiştim kayahana sonra 7 yaptım kendi elimle verdim birinciliği.![]()
af gelir mi kiKendini banlatmasaydın zorla, gelir arkadaşının sonunculuğunu paylaşırdın
çok yakında özel bir konsept ile dayakvision geliyorDayakvision istiyo millet, yarışmaya aç bu milllet el at olaya modum![]()
Üstat puanlamayı bile senin parçayla takip ettim diyebilirim. Bağımlılık yaptı resmen. Teşekkürler güzel parçan için ve Tebriklerlan arkadaş varya 3 vermiştim kayahana sonra 7 yaptım kendi elimle verdim birinciliği.![]()
Adminlere soraf gelir mi ki![]()
ben soramam emir komuta var ben sana söylerim sen iletirsinAdminlere sor
tahir mahir bey neden oy vermedınız
Seni uyarmaya çalıştım abi18.oldum.
Rezalet bir sonuç... Buraların çok değiştiğini yaşayarak gördüm.
Bir sonraki Eurovision'a stratejik açıdan başarılı olabileceğine inandığım bir parça ile katılacağım.
122. yarışmayı talep ediyoruz![]()
Vallahi ben bu kadarını beklemiyordum, haklıymışsın.Seni uyarmaya çalıştım abi![]()