- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Ne bileyim ya İsmail yine mikserlik yapıyor modumNe diyonuz olm konu bana nasil geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bileyim ya İsmail yine mikserlik yapıyor modumNe diyonuz olm konu bana nasil geldi
kişilik olarak , birinin makul olmayan cevabini editlerseniz, sevinirim ¡ustad
sakin ol hosgeldın yarısmaya katıl
katılmadımSen katıldın mı?
İsmail katılsa da kozlarımızı klavyede değil şarkılarda kapışsak.
saglam ikilem var forumda 2007 den beri üyeyim
Ustad bez arıyor ,lafım editlendi ,uzerine delikanlı gibi editlenme sebebini biri yazsın , sonrada omurluk banlasın
bu 8 isimli arkadas memlekette ustad diye bilinirde bizim mi haberimiz yok
evladım , bi iki kisi var forumda senin mesajlarına like falan atan , al ver gülüm yapan , hadi uza da ,karakter falan yazmış birdeNe bileyim ya İsmail yine mikserlik yapıyor modum
9.300 like olmuş, sapıklar herhalde üstat. Polise şikayet edeyim sürekli layk atıyorlarevladım , bi iki kisi var forumda senin mesajlarına like falan atan , al ver gülüm yapan , hadi uza da ,karakter falan yazmış birde
et tabi ,manyaklik bence de9.300 like olmuş, sapıklar herhalde üstat. Polise şikayet edeyim sürekli layk atıyorlar
Bir dahaki yarışmaya grup vitamin İsmail ile katılsam kızar mısın? Sek sek sekerek İsmaail. Onay vermezsen katılmamet tabi ,manyaklik bence de
katılırsan haber ver 12p gomeyimBir dahaki yarışmaya grup vitamin İsmail ile katılsam kızar mısın? Sek sek sekerek İsmaail. Onay vermezsen katılmam
Barıştık mı¿katılırsan haber ver 12p gomeyim
uzaBarıştık mı¿
Sek sek sekerek İsmaaaaiiiil
adamı rahat bırakSek sek sekerek İsmaaaaiiiil
Kafana göre millete iftira at ondan sonra ben bir şey yapmadım de.Valla aslında haklıydım benle aynı süreyle ceza alınması yanlış çünkü ben başlıktan atılmamı raporlamaya bağladım ama o hem benim sana ve musapa para verdiğimi hem de bana mesnetsiz iftiralarda bulundu ki beni başlıktan atan musap ayrıca sırf mod seçiminde gençlik kriter hiyerarşik olarak laf dinletmek kolay dediğimden 1 ay ceza aldım asılsız iddiadan bunun neresi tutar yan ki bir diğeri alenen küfür be başkasının hesabını kullanıp bir de rüşvet karşılığı editleme yaptırdığım iftirasıyla her ikimizden de az ceza aldı bu ne perhiz bu ne lahana
Allah biliyor ben biliyorum musap biliyor memo da online idi sen de biliyorsun fazla fazla kafi