- 1 Ağustos 2009
- 45.410
- 44.128
- 4.258
Admirlerden rica edelim ilk 10a hediye verilsinBen adminlere benim yarışmalarda hediye dağıtalım demiyorum onların gönüllerinden kopuyor.
Ama senin benim yarışmalarda şampiyon olamaman başka bir tez konusu![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Admirlerden rica edelim ilk 10a hediye verilsinBen adminlere benim yarışmalarda hediye dağıtalım demiyorum onların gönüllerinden kopuyor.
Admirler: İlk 10'a hediye dağıtıyoruz yüzlerce like bizdenAdmirlerden rica edelim ilk 10a hediye verilsin![]()
UlanAdmirler: İlk 10'a hediye dağıtıyoruz yüzlerce like bizden
122. TSM sonucu: Onur Koşar 11.
![]()
Yarışmayı kazanan ilk 3’e sırasıyla 350-300-250 like benden hediye
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çalışkan ve ahlaklı bir delikanlısın severler tabiBen adminlere benim yarışmalarda hediye dağıtalım demiyorum onların gönüllerinden kopuyor.
(Cüneyt Arkın ses tonuyla) YALAN SÖYLÜYORSUN!
ben bir defa kazandım bir şeyler like mı vermemiştin. Bana gıcık olduğun içinse ha ok diyeyim! Yoksa instagram çekilişi yapanlar gibi misin!
Naber Musampa
Gerçek ismin Musampa mı ki kiki ??? Bir kere de idrak et yahu
Necmi, sana bir kere Uğur İsmail dedim diye demediğini bırakmadın şimdi yazdığına bak. İyi tarafıma denk geldin yoksa yedirirdim musampa mesajını sana.
En çok yeşili kim verirseŞimdi kazanan nasıl belirleniyor?
Sana niye küseyim be küssem yarışmaya gel diye tehdit eder miyimEn çok yeşili kim verirse
Tüm şarkılar gelince ben bi playlist yayınlicam.Şimdi kazanan nasıl belirleniyor?
Teşekkür ederim üstatÇalışkan ve ahlaklı bir delikanlısın severler tabi
O vakit hangi parça kimin bilinmeyecekTüm şarkılar gelince ben bi playlist yayınlicam.
Siz o şarkıları dinleyip ilk mesajda belirtildiği gibi puanlama yapacaksınız
Puanları yine bana özelden ileteceksiniz
En çok puanı alan şarkı kazanacak
Puanlama bitince yayınlıyoruz onu kan gövdeyi götürsün diyeO vakit hangi parça kimin bilinmeyecek![]()
Olm ben tsm bilmiyorum yardımcı ol bari@Berke Deniz
@Necmi Koyuncu
@Semih Aslan
@Onur Bayraktar
@Cenk Yelkenci
@Emre Ersoy
Bu 6'lı kaldı şarkılar için. Cenk abi yarın sabaha atabilirim dediği için süre yarın sabaha kadar.
Bir tavsiye vereyim gerçekten aklınıza gelecek ilk isimler listede mevcut olduğundan emin olabilirsiniz o yüzden alternatiflerinizi hazır tutun
Listede çok ağır isimler var beğendim listeyi
Tamam olurumOlm ben tsm bilmiyorum yardımcı ol bari![]()