Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 86.319
- 67.151
- 4.933
Sona kalmak kötü oldu. Herkes köşeleri tutmuş zor yer bulduk kendimize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aha @Murat Ünsal bu da sana gelsin.
Yolla şarkını yayınlamadım listeyi daha abiolum ben yarışmaya dahil değilmiyim? şarkı yollamadım nasıl olacak?
Baştan söyliyim aklına gelen ilk 10 ismi eleolum ben yarışmaya dahil değilmiyim? şarkı yollamadım nasıl olacak?
yav ben bulurum bişeyler gönderebiliyormuyum sen onu söyle bana?Baştan söyliyim aklına gelen ilk 10 ismi elealternatif olarak seçtiğin 10 ismin 5'ini daha ele
![]()
Gönder abiyav ben bulurum bişeyler gönderebiliyormuyum sen onu söyle bana?
yolladım cihan hemn bi kontrol ette değiştiriyim olmadı.Gönder abi
Aman abi daha saat çok erkenplaylisti yayınla rakıyı masaya koyduk bekliyoruz.
Gel beraber olsun..Çok fantastik ve ağır bir liste oldu. ilk 3 şarkıda @Berke Deniz sıkıntıdan uyur, 5-6 şarkıda @Murat Ünsal dertlenir, 8-10 şarkıda @Oktay Sönmezoğlu abi bi küçük devirir. Liste biittiğinde @Murat Durmaz'ı denize yakın bir konumda bulabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 90517
hayat beklemek için çok kısa be cihan.Aman abi daha saat çok erken![]()
Sen moda girmişsin listeyi bekleme bence doldur kadehihayat beklemek için çok kısa be cihan.
Puanlamayı dediğin saikler doğrultusunda yapıp gönderdim sana Cihan...Playlist hazır. Herkese teşekkür ederim çok güzel parçalar geldi. Sizlerden bir ricam olacak. Listedeki çoğu şarkıyı muhakkak dinlemişsinizdir hatta bazılarını ezbere de biliyor olabilirsiniz. Bu sefer sadece efkardan, dertten ya da eğlenme amacıyla değil de yarışma olduğunu da hatırlayarak bütün listeyi dinlemeye çalışın. 1 puanın önemini geçen yarışmada gördük![]()
@Murat Durmaz
@Murat Ünsal
@Berke Deniz
@Necmi Koyuncu
@Serkan Sabri
@Cenk Yelkenci
@Aras Şimşek
@Onur Kosar
@Tahir Mahir Koç
@Cengizhan Kaya
@Barış Savaş
@Ramazan Aslan
@Semih Aslan
@Ali Karadal
@Onur Bayraktar
@Sıddık Gulbagci
@Selçuk Sarı
@Batuhan Aydemir
@Emre Ersoy
@Serdar Sezgin
@Ekin Amad
@Oktay Sönmezoğlu
@Arif Doğan Karakaya
@Ugur Kaya
@İbrahim Gençtürk
@Yasin Kaçar
Süre Çarşamba akşam 22.00'a kadar olacaktır. Duruma göre oynama yapabiliriz.
Playlist ilk mesaja da eklenecektir.
Playlist
GSC 122. Eurovision (TSM)